Σημαντικές επισκέψεις στα γραφεία της Τ.Δ.Σάμου

 

 


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & πινδάρου 1
 
Σάμος 15 Αυγούστου 2022

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Τα Γραφεία της ΙΡΑ Σάμου  επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΙΡΑ Δωδεκανήσων κ. Βιτζηλαίος Στέλιος

Σάμος 15 Αυγούστου 2022

Τα Γραφεία της ΙΡΑ Σάμου  επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022 ο πρόεδρος της ΙΡΑ Δωδεκανήσων κ. Βιτζηλαίος Στέλιος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του κα. Μίκα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα της ΙΡΑ, Δράσεις των τοπικών Διοικήσεων καθώς σχολιάστηκε θετικά το έργο του νέου προέδρου Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Βλάση Βαλατσό ο οποίος με τον Γενικό Γραμματέα κ. Παπά Βασίλειο και τους συνεργάτες τους άλλαξαν προς το καλύτερο την όψη στα κεντρικά γραφεία στην Ικτίνου και δημιούργησαν ανθρώπινες καταστάσεις για την διαμονή μελών και επισκεπτών στους Ξενώνες αλλά και στους χώρους υποδοχής. Ακόμη συζήτησαν για την επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα όπου συμμετείχε ως παίκτης και ο πρόεδρος κ. Βιτζηλαίος Στέλιος, τον οποίο ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του και την προσφορά του σε τρόφιμα, ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος.

Τέλος πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και συμφώνησαν οι δυο πλευρές ότι η συνάντηση αυτή και η άψογη συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον με δράσεις και επισκέψεις εκατέρωθεν των δυο Τοπικών Διοικήσεων.
 
”Servo per amikeco”
”Υπηρετώ δια της φιλίας”
 
Ο πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
 
Αβραμίδης Γεώργιος Σακερλής Γεώργιος
 
 
 
Προηγούμενο άρθροΠολιτιστικά Εργαστήρια 2022-2023 Τ.Δ.Χίου
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση Σχολικών ειδών για τους μαθητές και τις μαθήτριες των νησιών του Νομού Σάμου από την Τοπική διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών