Σημαντικές επισκέψεις Προέδρου Τ.Δ.Σάμου κ. Αβραμίδη Γ.

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Επίσημη επίσκεψη στην πόλη της Μακεδονίας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε ο πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Θεμ. Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100
Σάμος: 1-12-2022
προς:  Πανελλήνιο Συναιτερισμό Αστυνομικών, Ελληνικό Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, Τ.Δ ΙΡΑ Κιλκίς, Τ.Δ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης,
κοιν: Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ Χώρας, ΜΜΕ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα: σε ευχάριστο, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα η ανταλλαγή αναμνηστικών στην Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Κιλκίς.

Επίσημη επίσκεψη στην πόλη της Μακεδονίας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε ο πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος, συνοδεύοντας τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού και πρόεδρο της ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Βασιλάκη Ηλία την (21-10-2022), μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Κιλκίς, κ. Κηπουρίδη Αλκιβιάδη.

Σκοπός της επίσκεψης η ανάπτυξη και ενδυνάμωση των Άριστων φιλικών σχέσεων μεταξύ των Τοπικών Διοικήσεων και ειδικότερα δράσεις στα πλαίσια εκδηλώσεων του ”SERVO PERAMIKEKO – ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ” στη βάση του σεβασμού και της αλληλεγγύης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Κιλκίς, κ. Κηπουρίδη Αλκιβιάδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η αποστολή μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, όπου την υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μικρός Δημήτριος, για να ακολουθήσει συζήτηση επί όλων των θεμάτων για μελλοντικές δραστηριότητες σε ευχάριστο, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα με ανταλλαγή αναμνηστικών και στη συνέχεια γεύμα σε ταβέρνα της πόλεως που παρέθεσε η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Κιλκίς.

Τέλος ο πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος, ευχαρίστησε  θερμά για την σπουδαία υποδοχή και φιλοξενία τους Αγαπητούς φίλους: ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Α/Δ Κιλκίς κ. ΜΙΚΡΟ Δημήτριο, τον Α/Υ κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Δημόκριτο, τον Υπασπιστή Υ/Α κ. ΣΑΧΠΑΖΗ Βασίλειο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, τον Γεν. Γραμματέα της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, τον  Πρόεδρο της I.P.A. Κιλκίς κ. ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ Αλκιβιάδη, την Γεν. Γραμματέα κ. ΜΠΡΟΖΟΥ Βασιλική, τον Γ΄ Αντιπρόεδρο κ. ΤΑΡΝΑΡΑ Κωνσταντίνο, τον Ταμία κ. ΒΑΣΔΕΚΗ Χρυσόστομο και τον Αναπ. Γραμματέα κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Αλέξανδρο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Servo Peramikeko – Υπηρετώ δια της Φιλίας
ο Πρόεδρος                 ο Γραμματέας
 
Αβραμίδης Γεώργιος      Νιτσόλας Δημήτριος
Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή Τ.Δ. Σάμου
Επόμενο άρθροΚάνε μια ευχή Ελλάδος -Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης