Ρήγας Κ-9

“Στην Ελλάδα  το θέμα της κακοποίησης των ζώων είναι φλέγον .
Δύο γυναίκες Αστυνομικίνες
οι οποίες πέραν των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, αγκάλιασαν το  ταλέντο που τους χάρισε ο θεός και τον ελέυθερο χρόνο τους βάζουν κομμάτια της ψυχής τους και δημιουργούν με αγάπη.
Η Ειρήνη Μακρυδάκη συγγραφέας παιδικών βιβλίων και η Νάντια Mπαράκου ζωγράφος, ενώνουν τις δυνάμεις  τους και την ευαισθησία τους  σε μια κοινή προσπάθεια,  με στόχο τη διαμόρφωση της  φιλοζωικής κουλτούρας των παιδιών.
Με ένα παιδικό βιβλίο  των εκδόσεων Άπαρσις που τα  κέρδη του θα στηρίζουν δια  βίου,  την Πανελλαδική  Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία Π.Φ.Π.Ο. καθώς  και  το Λογαριασμό Αρωγής Ορφανών Τέκνων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Άλλωστε η υπεράσπιση των αδυνάτων ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά τους. Κι όπως λένε και οι ίδιες “Οφείλουμε ως κοινωνία να πασχίζουμε για καλλίτερους  κόσμους …

Η σημασία της ηθικής της φιλοζωίας είναι αδιαπραγμάτευτη κι έχουμε ευθύνη όλοι  στην κακομεταχείριση των ζώων. Το βιβλίο τελεί υπό την  Αιγίδα του ομίλου για την UNESCO  Πειραιώς και Νήσων.

Προηγούμενο άρθρο25 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Προέδρου Εθνικού Τμήματος με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας