Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Προέδρου κ. Καραπατάκη Ι.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ κ. Ιωάννη Καραπατάκη για το 2019!

Φίλες και φίλοι,

Με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ανοίγουμε μια νέα σελίδα στη ζωή μας και είναι η αρχή μιας νέας Οδύσσειας για την Ιθάκη του καθενός μας.

Παλέψαμε και κοπιάσαμε καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες, με εμφανή αποτελέσματα.

Περνώντας το κατώφλι του 2019 ενώνουμε τις δυνάμεις μας και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το ΔΣ στέκεται δίπλα σας έμπρακτα, θεωρώντας ότι στη δική σας άξια δράση οφείλονται και οι επιτυχίες του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δημιουργική σας διάθεση, απευθύνομαι σε όλες και όλους για να σας ευχαριστήσω για τις εθελοντικές δράσεις σας προς όφελος της ΙΡΑ και των μελών μας, όπως και να σας ζητήσω να μη σταματήσετε να προσπαθείτε κάνοντας πράξη τις αρχές του SERVO PER AMIKECO.

Η συνήθης στερεότυπη ευχή «Χρόνια Πολλά» που συχνά ανταλλάσουμε, φαίνεται να αποτελεί την ουσιαστικότερη ευχή για όλους μας. Ας φροντίσουμε ούτως ώστε τα πολλά χρόνια να είναι ποιοτικά, δημιουργικά, ειρηνικά και εποικοδομητικά για εμάς και όλους τους αγαπημένους μας.

Αντλώντας δύναμη από το πνεύμα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους σας κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2019!

Προηγούμενο άρθρο14η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών-Ναύπακτος
Επόμενο άρθρο35o Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών- Πάργα από 17 έως 21.4.2019