Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα & ευχές του Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ για το 2020!

Αθήνα,30 Δεκεμβρίου 2019

Π Ρ Ο Σ

Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ Χώρας

ΘΕΜΑ : “Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα & ευχές του Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ για το 2020! ”

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,
Μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας, μία χρονιά ελπίδας, αισιοδοξίας και προσδοκιών για όλους μας.
Γιορτάζοντας τις Άγιες Ημέρες με τις οικογένειές μας και ανταλλάσσοντας ευχές, επιτρέψτε μου κατ’ αρχήν, εκφράζοντας την αγάπη μου προς όλους να σας ευχηθώ για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες στο έργο των Τοπικών μας Διοικήσεων.
Το ΔΣ βρίσκεται δίπλα σας και η νέα χρονιά είναι ορόσημο για όλους μας, είμαι δε βέβαιος ότι τόσο το Ελληνικό Τμήμα όσο και οι Τοπικές Διοικήσεις βρίσκονται σε ανοδική πορεία που μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο.
Συμπληρώνονται φέτος 55 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος όπου θα πραγματοποιηθούν πολλές και σημαντικές επετειακές εκδηλώσεις.
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας, την υπευθυνότητα, τα ειλικρινή αισθήματα φιλίας και τη σταθερή θέλησή σας να προωθήσετε τις αξίες της Ένωσής μας.
Δεσμευτήκαμε να γίνουμε καλύτεροι και τα καταφέραμε. Με σεβασμό βρεθήκαμε εκεί όπου απαιτούνταν και όπου μας καλούσε το χρέος μας.

Βραβευτήκαμε από την Παγκόσμια Επιτροπή Επαγγελματικών Θεμάτων για τις πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Για μια ακόμη φορά βραβεύτηκε η ιστοσελίδα μας με το χρυσό μετάλλιο.
Λειτουργήσαμε τον νέο Ξενώνα (IPA HOUSE) στα Χανιά και ξεκινήσαμε τη διαδικασία για την ίδρυση ενός νέου Ξενώνα στον Πλαταμώνα.
Δώσαμε μάχη για την ανάληψη του Παγκοσμίου Συνεδρίου το 2021 και στόχος μας είναι η επιτυχής διοργάνωσή του. Το συνέδριο θα το εντάξουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Προχωράμε το Μάρτιο στη διοργάνωση του Διεθνούς Συμποσίου ΙΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία με την ευκαιρία αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Η στήριξή σας ήταν σημαντική και καταφέραμε την εκλογή του Κυριάκου Κάρκαλη στο Παγκόσμιο Συμβούλιο της ΙΡΑ στη θέση του Αντιπροέδρου, ο οποίος τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο της ΙΡΑ.
Το 2020 είναι η χρονιά των μεγάλων αποφάσεων στο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το Μάϊο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Σας καλώ να πορευτούμε όλοι μαζί, μπροστά σε όλες τις προκλήσεις έχουμε μόνο μία επιλογή, να είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στις αρχές του SERVO PER AMIKECO.
Φίλες και φίλοι, με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή προχωράμε μπροστά, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το μέλλον. Με νέες δυνάμεις και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ΕΤ, για την πορεία του οποίου είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Στο πνεύμα των ημερών η αγάπη, η φιλία, η κοινωνική αλληλεγγύη, ενώ με τα δώρα του Αη Βασίλη η χαρά είναι μεταδοτική. Για μας ο Αη Βασίλης υπάρχει και προσφέρει κάθε μέρα, όλο τον χρόνο και είστε εσείς, τα μέλη της ΙΡΑ, η δύναμη του ΕΤ. Είθε το 2020 να φέρει ειρήνη σε όλο τον κόσμο και να εξαλειφθούν οι δυστυχίες από τους ανθρώπους που υποφέρουν.
Ο νέος χρόνος μας χαρίζει μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής και ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας να είστε υγιείς και χαρούμενοι!!!
Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε και να πούμε τα θερμότερα λόγια στους αγαπημένους μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2020!!!
SERVO PER AMIKECO
Ιωάννης Καραπατάκης
Πρόεδρος ΕΤ

Προηγούμενο άρθροΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Επόμενο άρθροΕυχές & δώρα από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων……προς όλους τους συναδέλφους που η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στο καθήκον !!!