Προσφορά τροφίμων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΜΗΜΑ
HELLENICSECTION
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
REGION PIRAEUS AND ISLANDS
ΗρώωνΠολυτεχνείου 37,  18532Πειραιά
tel: +30 210 2104178670
e-mail :ipapeiraias@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Προσφορά τροφίμων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου η Τοπική Διοίκηση πραγματοποίησε επίσκεψη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Κατά την παραμονή μας ενημερωθήκαμε για το έργο του ιδρύματος, τα άτομα που φιλοξενούν και ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.   Σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης προσφέραμε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ένωσης μας καθώς και πολιτών από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Επιπρόσθετα αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια συνέβαλε και η  αλυσίδα σούπερ μαρκετ Σκλαβενίτης , την οποία ευχαριστούμε θερμά για την  ευαισθησία και την μεγαλοψυχία που επέδειξαν.
Σκοπός της ένωσης μας, εκτός από την  προσφορά τροφίμων, είναι να αναδείξουμε το έργο του Ιδρύματος στο οποίο φιλοξενούνται κορίτσια από 5 έως 18 χρονών.  Το Ίδρυμα καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών αυτών όπως διατροφή, μελέτη μαθημάτων, ψυχολογική υποστήριξη ώστε να αισθάνονται ότι δεν στερούνται δυνατοτήτων και ευκαιριών.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε και την σημασία του εθελοντισμού και πόσο απαραίτητο είναι για την επίτευξη του οράματος του  Ιδρύματος.[Πληκτρολογήστε μια φράση από το έγγραφο ή τη σύνοψη για ένα ενδιαφέρον σημείο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το πλαίσιο κειμένου οπουδήποτε στο έγγραφο. Χρησιμοποιήστε την καρτέλα “Εργαλεία πλαισίου κειμένου” για να αλλάξετε τη μορφοποίηση της ελκυστικής φράσης.]

Servo per Amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος    Ο Γενικός Γραμματέας
ΚΟΝΤΑΡΑΣ Άγγελος

ServoperAmikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας

Προηγούμενο άρθρο“ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ “
Επόμενο άρθροIPA Καρδίτσας – 6ο φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ