ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ IPA ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΨΗ

ΙNTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                 

    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ    

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

      Τοπική Διοίκηση Δράμας

 

Δ/νση: Χρυσοβέργη 2, Τ.Κ. 66 133 Δράμα

Τηλ. 25210 60080  και Fax 25210 60099

Email:   ipadramas@yahoo.gr           

Ιστοσελίδα: www.ipadrama.gr                                       

                                                               

                                                                                       Δράμα, 22 Δεκεμβρίου 2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Πράξη Αγάπης από την I.P.A. Δράμας στο Σύλλογο ΛΑΜΨΗ»

 

Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων, μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ» παράρτημα Δράμας (οδός Κάσσου 28), όπου παρέδωσαν χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή όλων των μελών του Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουμε έμπρακτα τις δράσεις του ανωτέρω συλλόγου.

Με την πράξη μας αυτή, θα θέλαμε να ευαισθητοποιήσουμε και κυρίως να προτρέψουμε κι άλλους συναδέλφους ή συμπολίτες μας να γίνουν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», κάνοντας εγγραφή και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή (15 Ευρώ) ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (https://lampsi.org), προκειμένου να βοηθήσουμε Όλοι Μαζί, ακόμα πιο ουσιαστικά, τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα Ζωής, χαρίζοντάς τους χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εθελόντριες του παραρτήματος Δράμας Παράσχου Αθανασία και Αλαγκιοζίδου Όλγα, για την πολυετή τους συνεργασία με την ένωσή μας, αλλά και την ζεστή υποδοχή που επιφύλαξαν στη Γεν. Γραμματέα της I.P.A. Δράμας Ευκαρπίδου Εύη και τον Ταμία μας Τσελεπίδη Βασίλη.

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κυρίως παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

Η Γεν. Γραμματέας

ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής-ipa chalkidiki
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Χαλκιδική με θέμα ««Χριστούγεννα 2021 στην Ευρώπη»