Περιβαλλοντική προστασία του Κορινθιακού & Αργοσαρωνικού Κόλπου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Ικτίνου 2,
105 52 – Αθήνα
ΕΛΛΑΣ
Τηλέφ.: +30 210 5227 330 & +30 210 5226 295
E-mail : ipahellenicsection@gmail.com

Περιβαλλοντική προστασία του Κορινθιακού & Αργοσαρωνικού Κόλπου

Υπογράφηκε στην Κόρινθο στις 20η Ιουνίου 2020 από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, τις Τοπικές Διοικήσεις Αιτωλίας, Αργολίδος, Αθηνών-Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Πειραιώς & Νήσων και Φωκίδας και  τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΟΖΟΝ» Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την υλοποίηση κοινών δράσεων με σκοπό την προστασία και ανάδειξη του Κορινθιακού και Αργοσαρωνικού Κόλπου.
Η συνέργεια όλων μας είναι απαραίτητη και οι  κοινές δράσεις που θα υλοποιηθούν στο παράκτιο, θαλάσσιο και χερσαίο περιβάλλον θα εστιάζουν, στην έρευνα για την ποσοτικοποίηση και ανάδειξη των προβλημάτων ρύπανσης, στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των μελών των Ενώσεών μας ενάντια στην υποβάθμιση του ζωτικού μέρους της Μεσογείου και ειδικότερα στις περιοχές του Κορινθιακού και Αργοσαρωνικού κόλπου, καθώς και σε πρωτοβουλίες για την επιμόρφωση των μελών μας  για το περιβάλλον, τις ιδιαιτερότητες και την ιστορία του τόπου στον οποίο διαβιούν και αναπτύσσονται οι τοπικές κοινωνίες.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Η Βουλευτής Κορινθίας Ν.Δ. κ. ΣΟΥΚΟΥΛΗ Μαριλένα, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Πελοποννήσου κ. ΚΟΡΚΑ-ΚΩΝΣΤΑ Αθηνά, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Πελοποννήσου κ. ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ Χαρίλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Α/Δ κ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ Χαράλαμπος, ο Α/Δ Κ. ΤΣΙΜΠΡΗΣ Ιωάννης, ο Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος ΙΡΑ κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. OZON κ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Αναστάσιος με τους συνεργάτες του, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ Χρήστος,  ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Σ.Α. Κορινθίας κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Βασίλειος και ο Γεν. Γραμματέας κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, καθώς και οι εκπρόσωποι των συμβαλλόμενων Τοπικών Διοικήσεων: ο Πρόεδρος Τ.Δ. Αργολίδος κ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος και η Γεν. Γραμματέας κ. ΒΕΪΣΑΚΗ Σοφία, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Αιτωλίας κ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Πειραιώς & Νήσων κ. ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Βοιωτίας κ. ΤΖΙΤΖΩΚΟΣ Ιωάννης, οι Αντιπρόεδροι της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κκ. ΠΑΛΙΑΚΟΣ Γεώργιος & ΖΙΑΚΑΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος της ΤΔ Κορινθίας κ. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Απόστολος, η Γενική Γραμματέας της ΤΔ Αχαΐας κ. ΠΕΤΑ Ιωάννα, ο Αντιπρόεδρος της ΤΔ Φωκίδος κ. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Γεώργιος με τον Ταμία κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Νικόλαο, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ηλείας και Αντιπρόεδρος Διοικητικών του Ε.Τ. κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος και ο Αρμόδιος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος κ. ΦΩΤΟΓΛΟΥ Σπυρίδων.
Την όμορφη εκδήλωση και το πρόγραμμα των ομιλιών συντόνισε ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Κορινθίας κ. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Απόστολος τον οποίο μαζί με τους συνεργάτες του και αγαπητά μας μέλη, τους ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία στην πόλη τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος ΔΗΜΑΣ.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το πρωτόκολλο συνεργασίας μας θα αποτελέσει μία γόνιμη και δημιουργική αφετηρία δράσεων που θα αναβαθμίσουν την περιβαλλοντική ατζέντα της περιοχής και θα κινητοποιήσουν τα μέλη μας στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και επαφής με τον τόπο τους.
Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία μας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Επόμενο άρθροΝέο Δ.Σ.της Τ.Δ. Ηλείας