Παρουσίαση βιβλίου στα Τρίκαλα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/Τ.Δ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων παρουσίασαν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30’ στο Μουσείο Τσιτσάνη , το παραμύθι «Τι φοβάται η Τυτώ;», της συναδέλφου Δέσποινας ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ.
Ήταν το τέταρτο κατά σειρά παιδικό βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2018 και το θέμα που πραγματεύεται, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του είναι ο φόβος.
Το βιβλίο προλόγισε η Δρ. Μαρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, η οποία είναι Κλινική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια και Ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ και ο Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ ‘ Στέργιος ΝΙΝΤΟΣ.

Παρευρέθηκαν ακόμη στην εκδήλωση ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος ΜΠΑΡΔΑΣ, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ, παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Τρικάλων, Κδαπ «Ο Σταθμός», Κδαπ «Ομόνοια», Κδαπ «Το Φρούριο»., πλήθος συναδέλφων και πολιτών.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Τρικάλων Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Προηγούμενο άρθροΠαιδικό αποκριάτικο πάρτι – Κοπή πίτας για το νέο έτος
Επόμενο άρθροΓιορτή της γυναίκας – Τ.Δ. Χίου