ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 06-09-2022.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, παραδώσαμε σήμερα 06/09/2022 στην Παιδονεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης, το τρίτο παιδικό αναπηρικό καροτσάκι ειδικού τύπου, το οποίο αγοράστηκε από τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώσαμε μετά από συλλογική προσπάθεια περίπου δύο ετών, θυμίζοντας πως το πρώτο είχε παραδοθεί στις 04/09/2018 στην Παιδογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και το δεύτερο στις 07/10/2019 στην Παιδογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προς υλοποίηση της ελάχιστης προσφοράς της Ένωσης μας στο κοινωνικό σύνολο.

Τους εκπροσώπους της Ένωση μας, Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, Γ.Γ. κ ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων κ. ΦΕΤΚΟ Σταύρο και αντιπροσωπεία αθλητών της εφηβικής ομάδας μπάσκετ, υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κκ. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ Μιχαήλ, η Διευθύντριά της Παιδιατρικής Κλινικής Dr ΦΩΤΟΥΛΑΚΗ Μαρία, η Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Παιδονεφρολογικής κ. ΚΑΛΙΓΑ Αθανασία και η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ. ΛΙΤΟΥ Μαρία. Παρόν στην παράδοση ήταν ο συνιδιοκτήτη της ανακυκλωτικής εταιρείας ¨ ΠΑΜΜΕΤΑΛΙΚΗ¨ κ. ΧΑΡΔΑΛΗΣ Δημήτρης (που χωρίς την συνδρομή του, δεν θα είχαμε καταφέρει σχεδόν τίποτα και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως)

και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κ. ΧΑΡΔΑΛΗ Ευτυχία.

Οι κύριοι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ και ΚΑΝΕΛΛΗΣ μετέφεραν στα στελέχοι του Νοσοκομείου το δόγμα της Ένωσης μας, περί προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο καθώς και της συμπαράστασής σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, ιδιαιτέρως για ζητήματα υγείας, αναλογιζόμενη ταυτόχρονα τις δυσκολίες και τις συγκυρίες των ημερών μας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Κων/νος, αφού εξήρε το έργο και την προσφορά της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Τοπικής μας και τον κ. ΧΑΡΔΑΛΗ Δημήτρη για την δωρεά του παιδικού αμαξιδίου, τονίζοντας πως αμαξίδιο τέτοιο ειδικού τύπου δεν υπήρχε στο Νοσοκομείο τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη, τους φίλους της ΙΡΑ και τους συναδέλφους μας για την ουσιαστική και ηθική συμπαράσταση, στο όλο εγχείρημα μας. Ιδιαίτερη μνεία και υπερηφάνεια στον Παραολυμπιονίκη κ. ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ Αντώνη, πρεσβευτή της συγκεκριμένης δράσης μας και τους αθλητές μας στο εφηβικό τμήμα που πέραν από το ήθος τους, έδωσαν τον μεγαλύτερο αγώνα για την συγκέντρωση των πλαστικών πωμάτων.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…. ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! SERVO PER AMIKECO.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη μέλους Τ.Δ. Ροδόπης στη Χίο
Επόμενο άρθροEπίσκεψη στην Αθήνα της παγκόσμιας Επιτροπής-Παγκόσμιο Συνέδριο -Athens 2023