Πανθεσσαλική Συγκέντρωση Τοπικών Διοικήσεων Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος, 18-6-2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την 17-06-2021 η “7η Πανθεσσαλική συγκέντρωση” των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία ήταν η πρώτη ευκαιρία συνεύρεσης μετά από τη μεγάλη περίοδο του κορωνοϊού. Η συγκέντρωση με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική επανάσταση έλαβε χώρα με τη συνδρομή του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο Μαγνησίας τόπο γέννησης του εθνεγέρτη Ρήγα Φεραίου. Την Πανθεσσαλική συγκέντρωση των τοπικών Διοικήσεων Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. και πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Πιερίας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, ο Ταμίας του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. και Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λάρισας κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Πρόεδρος της I.P.A. Φθιώτιδας κ. ΧΑΨΑΣ Μενέλαος, ο Πρόεδρος της I.P.A. Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της I.P.A. Τρικάλων κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος, το επίτιμο Μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος, το επίτιμο Μέλος της I.P.A. πατήρ Νεκτάριος, ο π. πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ Αστέριος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αγάπιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μιλτιάδης και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΝΤΙΖΕΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Βελεστίνου κ. ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ Γεώργιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, κ. Γιώργος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, κ. Διχτάς Ανάργυρος, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας Ν. Μαγνησίας Ταξίαρχος ε.α. κ. Κακκές Βασίλειος, εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Κ. ΝΑΣΙΚΑ Δημήτριο για την άψογη φιλοξενία του και τον υπεύθυνο του Πνευματικού κέντρου Ρήγα Φεραίου κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γεώργιο για την άψογη συνεργασία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε ομιλία από τον ιστορικό, Γιώργο Σαββανάκη για τη ζωή και το έργο του Ρήγα, προβλήθηκαν βίντεο για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την αναγεννημένη Λίμνη Κάρλα και ακολούθησε ξενάγηση στο Εκθεσιακό Κέντρο Πολιτισμού «ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ», στο «Σπίτι του Ρήγα», καθώς και στην Υπέρεια Κρήνη, πηγή της αρχαίας πόλης των Φερών. Ακολούθησε γεύμα και καφές στον πεζόδρομο του Βελεστίνου όπου ανταλλάξαμε απόψεις με όλους τους συνευρισκόμενους και ευχηθήκαμε καλή αντάμωση.

Εις το επανιδείν.
SERVO PER AMIKECO

Υπηρετώ διά της φιλίας
                                                 Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΡΚΑΛΗΣ Στέφανος                                        ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Βασίλειος

Προηγούμενο άρθροΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Επόμενο άρθρο3ήμερη επετειακή εκδρομή για τα 35 χρόνια από την ίδρυση της ΙΡΑ Χανίων