Παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ/αφιερώματος “PROUD BLUE”

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Ικτίνου 2,

105 52 – Αθήνα

ΕΛΛΑΣ

Αθήνα  28 Ιουλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: ΄΄ Παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ/αφιερώματος «PROUD BLUE» ΄΄

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25-07-2021 στο Κηποθέατρο Λάρισας, η εκδήλωση αναφορικά με την παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ/αφιερώματος «PROUD BLUE» (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ) σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση συμμετείχε η φιλαρμονική ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη μουσική συνοδεία της οποίας τραγούδησε και ο Λαρισαίος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στην πολυβραβευμένη δημοσιογράφο/σκηνοθέτη κα Αθηνά Κρικέλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ως εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος  ο Ταμίας και Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας, ο Αν. Ταμίας κ. Παργινός Χρήστος, οι Πρόεδροι των Τ.Δ. Θεσσαλίας κ. Αγραφιώτης Αλέξανδρος- Ζαρχανής Γεώργιος- Κάρκαλης Στέφανος, καθώς και μέλη αυτών.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ, καθώς με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται το έργο και η πολύπλευρη κοινωνική προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού!!

 

SERVO PER AMIKECO

Υπηρετώ δια της φιλίας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ  ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη συναδέλφων στα γραφεία της Τ.Δ. Χανίων
Επόμενο άρθροΏρες αγωνίας …….