Παγκόσμια ημέρα γυναίκας -Τ.Δ.Ροδόπης

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/I.P.A.

Λ.  Δημοκρατίας  3 – Κομοτηνή

Κομοτηνή 09-03-2022

ΔΕΛΤΙΟ  –  ΤΥΠΟΥ

 

Την Τρίτη 08-03-2022 με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας», μέλη του Δ.Σ. της  Τοπικής  Διοίκησης  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, προσέφεραν στις γυναίκες αστυνομικούς μέλη της ενώσεώς μας, που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης καθώς και στις γυναίκες του επιτελείου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συμβολικό δώρο (μπρελόκ) και ευχετήριες κάρτες.

Αρχικά μεταβήκαμε στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ και οι γυναίκες αστυνομικοί παρέλαβαν τα δώρα τους. Έπειτα μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ, όπου παρουσία όλων των γυναικών αστυνομικών του Επιτελείου έγινε η προσφορά των δώρων.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, τη Σχολή Αστυφυλάκων και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων όπου λάβαμε θερμής υποδοχής και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή.

 

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η  Πρόεδρος

 

 

Ζωή ΣΚΕΥΑ

 

Ο  Γεν.  Γραμματέας

 

 

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο«Εκδρομή στα Ιωάννινα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας»
Επόμενο άρθροΗμέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων αστυνομικών-Τ.Δ.Ροδόπης