Ολοκληρώθηκε η 7η Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση ΙΡΑ στην Καρδίτσα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από την πόλη μας οι 100 περίπου επισκέπτες κατά τη διάρκεια της 7ης Φιλικής Συνάντησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που έλαβε χώρα από 9 έως 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand.

Πέρα από τις εργασίες της Ένωσης οι επισκέπτες αστυνομικοί που προέρχονται από 32 νομούς της Ελλάδας ξεναγήθηκαν στην πόλη μας και επισκέφτηκαν τη Λίμνη Πλαστήρα και το Μουζάκι, ενώ δήλωσαν ότι θα φροντίσουν για την οργάνωση εκδρομών για τους συναδέλφους τους, ώστε να γνωρίσουν και εκείνοι τις ομορφιές της περιοχής μας.

Ακόμη την Παρασκευή 9/12 όλοι οι επισκέπτες συμμετείχαν στο χορό των Αστυνομικών της Καρδίτσας που  έγινε στο Μέγαρο Χαντζοπλάκη.

Επίσης παράλληλα με τη Φιλική Συνάντηση διοργανώθηκε με την υποστήριξη της ΛΕ.Φ.Κ.Κ., Έκθεση – Διαγωνισμός Φωτογραφίας για φωτογράφους αστυνομικούς, η οποία φιλοξενείται στο Παυσίλυπο έως 18 Δεκεμβρίου και είχε πανελλήνια διάσταση.

Οι συμμετέχοντες στην 7η Φιλική Συνάντηση εντυπωσιάστηκαν πραγματικά με τα ντόπια προϊόντα που δοκίμασαν και πρόσφεραν οι : Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Θραψιμίου, Μενελαϊς Οινοποιητική, Τσίπουρο Μουζακίου Λιάππα, Γαλακτοκομικά Γαϊτανίδη, Βάιος Σακελλαρίου – χωριάτικα λουκάνικα, οινοποιείο – κάβα Μπούτας, Γκουσιάρης – Μέλι & Προϊόντα ντομάτας, Χοιροπάλ ΕΠΕ.

Οι εκδηλώσεις δεν θα είχαν την επιτυχία αυτή χωρίς τις χορηγίες των εταιριών Οινοποιείο Καραμήτρος, Εμπορία αυτοκινήτων Χασιώτης και ΤSIGAS A.E., τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά.

Η Φιλική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Κ., της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε., της ΛΕ.Φ.Κ.Κ. και του Δήμου Μουζακίου.
Για το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας

            Ο                                         Ο

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσων                ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για Φιλική Συνάντηση Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο8η Φιλική Συνάντηση – Καρπενήσι 23-25.11.2012