Μνημόσυνο των Ειδικών Φρουρών Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γεωργίου Σκυλογιάννη

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  – ΕΔΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΘΗΒΩΝ & ΑΡΚΑΔΙΟΥ 3  –  ΤΗΛ/ΦΑΞ : 210-5900181

 Αιγάλεω, 28 Φεβρουαρίου 2020

                                                 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος  Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής με αφορμή την συμπλήρωση εννέα χρόνων από την ημέρα της υπέρτατης  θυσίας των δυο Ηρώων, Γεώργιου ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ και Ιωάννη ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, τίμησαν τη μνήμη τους, διοργανώνοντας και πραγματοποιώντας τελετή, στην οποία ψάλλει τρισάγιο, στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή από τους στυγνούς εγκληματίες τους οποίους καταδίωκαν.

Όπως κάθε χρόνο, αστυνομικοί, μέλη του Ομίλου αλλά και απλοί πολίτες, συγκεντρώθηκαν για να αποτίνουν τον ελάχιστο  φόρο τιμής που αρμόζει στους Ήρωες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Ειδικούς Φρουρούς Γεώργιο ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ και Ιωάννη ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ.

Στην τελετή παρέστησαν οι γονείς και συγγενείς των Ειδικών Φρουρών.

Τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν στεφάνια οι κάτωθι  εκπρόσωποι της Πολιτείας, πολιτικών κομμάτων και της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κων/νος Τσουβάλας, οι βουλευτές κ. Θάνος Πλεύρης, κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου κ. Βασίλειος Καλέργης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.ΟΣ. κ. Πέτρος Μούγιος, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Αττικής, περ. σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, ο Δήμαρχος Νικαίας-Αγ.Ι.Ρέντη κ. Γεώργιος Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γεν. Αστ/κός Δ/ντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Γιάννινας, ο Δ/ντής Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος κ. Πέτρος Τζεφέρης, Υποστράτηγος κ. Σπυρίδων Σκλάβος, ο Δ/ντής Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο Δ/ντής Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο κ. Πρωτεσίλαος Κωστάζος, ο αναπληρωτής Δ/ντης Δ/νσης Αστ. Δυτ. Αττικής Α/Δ κ. Αναστάσιος Γρίσπος,  ο Διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αττικής Α/Δ κ. Ιωάννης Τριαντάφυλλος, ο Διοικητής Τροχαίας Πειραιά Α/Υ κ. Κων/νος Πετρόπουλος, ο Επίτιμος Υπαρχηγός Αστυνομίας, Εμπνευστής και Ιδρυτής της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ κ. Ιωάννης Ραχοβίτσας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, καθώς και Αξιωματικοί, Αστυνομικοί και πλήθος κόσμου.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πειραιώς, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Κοκκώνης.

 Ο στολισμός του χώρου και ο δίσκος των κολλύβων ήταν προσφορά του εργαστήριου μνημόσυνων Χρονάκης, τα στέφανα που κατατέθηκαν στο μνημείο ήταν προσφορά του γραφείου τελετών Κωνσταντίνος Π. Δεληγιαννίδης, μέλη του Ομίλου μας

Προηγούμενο άρθροΝέο Δ.Σ της Τ.Δ. Ορεστιάδας
Επόμενο άρθροΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ