Μήνυμα Προέδρου για τα 55 χρόνια του ΕΤ & Ευχές Πάσχα

Φίλες και φίλοι,
Το Ελληνικό Τμήμα έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.
Γιορτάζουμε τα 55 χρόνια του ΕΤ και εμπνεόμαστε από το έργο των προκατόχων μας και τον εθελοντισμό που είναι αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων της Ένωσής μας.
Πετύχαμε σημαντικές δράσεις  και ως Δ.Σ. με πλήρη συναίσθηση, πράξαμε το καθήκον μας μέσα σε κλίμα συνεργασίας και συναντίληψης.
Το μεγαλείο της ΦΙΛΙΑΣ είναι η βασική αξία του SERVO PER AMIKECO!

Πιστεύουμε στην ενεργή παρουσία των μελών των Τ.Δ., στην εμπειρίακαι στη συμμετοχή σας σε κάθε τομέα ευθύνης σας και σας ευχαριστούμε θερμά.
Η μακρόχρονη πορεία του Ελληνικού Τμήματος είναι ταυτισμένη με μικρές και μεγάλες επιτυχίες. Οι μελλοντικές προκλήσεις πολλές και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καταγράφοντας πολλές και σπουδαίες δράσεις, γι’ αυτό ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία μας.
Η εξάπλωση της πανδημίας και τα μέτρα που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση, επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, τα Πασχαλινά μας έθιμα και αντανακλούν στη λειτουργία της Ένωσής μας.
Δοκιμαζόμαστε με την απειλή του θανάτου και είναι σημαντικό όταν περάσει όλο αυτό να είμαστε πάλι όλοι μαζί, υγιείς και να πούμε ότι τα καταφέραμε.
Για τους λόγους αυτούς ανεστάλλει και το Συνέδριό μας μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα, οπότε θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία σύγκλισης.
Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει με ελπίδα και αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας.
Με αίσθημα ευθύνης, ταπεινοφροσύνης και αγάπης, σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και υπόσχομαι να συνεχίσω να σας κάνω υπερήφανους !!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – SERVO PER AMIKECO

Ιωάννης Καραπατάκης
Πρόεδρος Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΠροσφορά τροφίμων για απόρους της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Λάρισας
Επόμενο άρθροΑναστολή εργασιών 36ου Πανελληνίου Συνεδρίου