Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργανώθηκε από την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στο γήπεδο Μυτιληνιών του Δήμου Ανατολικής Σάμου

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργανώθηκε από την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στο γήπεδο Μυτιληνιών του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν οι φίλοι της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, του ποδοσφαίρου και της Αγάπης για τον συνάνθρωπο στο γήπεδο του Φοίνικα Μυτιληνιών του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ήταν ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με συμπαραστάτες τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών! την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο Ηλία Βασιλάκη, την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Αχαΐας και τον πρόεδρο Τάσο Νικολάου, την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Ξάνθης και τον πρόεδρο Χρήστο Ιωαννίδη, την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Δωδεκανήσων και τον πρόεδρο Στέλιο Βιτζηλαίο, το Ψητοπωλείο “Το Τέλειον” – το Κεμπαπτζίδικον “Πεσκέσι” και τον Βαγγέλη Γεροντή, τον προπονητή Στέλιο Σταματάκη και τους Ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν, τους παλαίμαχους Διαιτητές Άρη Κωνσταντάρα – Γιώργο Μανωλιό – Δημήτρη Βαλή, τους γιατρούς Αγώνα Βαγγέλη Χατζηελευθεριάδη – Μανώλη Αποστόλου, τα Γεωργικά προϊόντα Σταμάτη Παυλή, την Αθλητική Ενημέρωση Samos Sports και τον πολιτιστικό Σύλλογο “ΩΚΥΡΡΟΗ Η ΣΑΜΙΑ”.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους με ειδική τιμητική πλακέτα οι: γιατρός Ευάγγελος Χατζηελευθεριάδης, ο χορηγός της ποδοσφαιρικής εμφάνισης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΕΔΔΗΕ, ο πρώην Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Απόστρατος Αστυνομικός Ιωακείμ Βούρος και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βαλής.

Ακόμα το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έλαβαν τιμής ένεκεν οι: Παύλος Παυλής, Στέλιος Σταματάκης, Ελένη Παντελούκα, Γεώργιος Μανωλιός, Άρης Κωνσταντάρας, Δημήτρης Βαλής και Νίκος Οικονόμου.

Επίσης το κομπολόι με χαραγμένο το σήμα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ παρέλαβε ο αγαπητός σε όλους μας γιατρός Ευάγγελος Χατζηελευθεριάδης.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία ως προς την επίτευξη του στόχου και η παρουσία όλων φίλων και μελών επέδρασσε καταλυτικά ώστε πολλοί άνθρωποι να συνδράμουν και να βοηθήσουν στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ανατολικής Σάμου όπου οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Βασίλειος Βαλκαμλής & Ευάγγελος Καρράς παρέλαβαν με τη λήξη του αγώνα από τον Αγωνιστικό χώρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέρφους: πρόεδρο της ΙΡΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ κ. Στέλιο Βιτζηλαίο και τον ταμία της ΙΡΑ ΑΧΑΙΑΣ κ. Κωσταντίνο Ζαφείρη οι οποίοι ήρθαν στη Σάμο με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν και να συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για τον συνάνθρωπο.

Τέλος ευχαριστούμε όλους και όλες που με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο κάθε ένας συμμετείχε στην συγκέντρωση τροφίμων που δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ενίσχυση των Δικαιούχων της.

 

 

Προηγούμενο άρθροΜεταμορφώσεως του Σωτήρος 5 & 6 Αυγούστου 2022 στο Πυθαγόρειο της Σάμου παρέστη και τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Γεώργιος Αβραμίδης
Επόμενο άρθροΟ Πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος υποδέχτηκε στο νησί της Σάμου τον Διευθυντή της εταιρίας τεχνολογίας, ενέργειας και τηλεφωνίας «δίκτυο» και επίτιμο μέλος της ΙΡΑ κ. Μαχαιρίδη Γεώργιο.