ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑ-Τ.Δ.ΑΧΑΪΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Σύμβουλος Οικονομικού & Κοινωνικού Συμβουλίου Ο.Η.Ε.
Μη  Κυβερνητική Οργάνωση
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ΑΧΑΪΑΣ
Γούναρη 52,Τ.Κ.26222,ΠΑΤΡΑ
e-mail: tasosnikolaoy@gmail.com

Πάτρα 20/05/ 2020
Αριθ.πρωτ.:    ΔΥ
Προς:   : Ελληνικό Τμήμα Δ.Ε.Α.
Έντυπο και Ηλεκτρονικό τύπο
Άπαντα μέλη Τ.Δ. Αχαΐας
«Κορινθιακός η δική μας θάλασσα»

Αντιπροσωπεία εθελοντών της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με εθελοντές και στελέχη της OZON συμμετείχαν στο έργο του καθαρισμού όσο και στην λεπτομερή καταγραφή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.στο πλαίσιο του τέταρτου επαναληπτικού καθαρισμού και καταγραφή των απορριμμάτων στην ακτή Μάτι μεταξύ Δρεπάνου και Ψαθόπυργου.
Η δράση διοργανώθηκε από την ΟΖΟΝ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «ο Αρίων».
Συνολικά συλλέξαμε και καταγράψαμε 1.630 αντικείμενα μεγαλύτερα από 2,5 εκατοστά. Από αυτά, 79,3% ήταν πλαστικά, 9,6% ήταν θραύσματα από γυαλί και κεραμικά, 5,9% μεταλλικά αντικείμενα και 2,3% απορρίμματα από χαρτί. Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των πλαστικών αντικειμένων καταγράψαμε 405 μικρά κομμάτια από πλαστικά αντικείμενα, 189 καπάκια και δακτύλιους μπουκαλιών, 165 κομμάτια φελιζόλ, 42 πλαστικά μπουκάλια και 39 μπατονέτες καθαρισμού αυτιών!
SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                ΠΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΑ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ από τους Συναδέλφους Αστυνομικούς της frontex μέλη της ΙΡΑ Τσεχίας
Επόμενο άρθροΟ πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας