“Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020”-Τ.Δ.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου – Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132
Κοζάνη, 27 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020»

Το Σάββατο 25-01-2020, η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον  στην ταβέρνα «Ο Κώστας» στα Κοίλα Κοζάνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχτηκε μέλη και φίλους σε μια ευχάριστη βραδιά, κατά την διάρκεια της οποίας απόλαυσαν την ζωντανή μουσική και τον χορό.

Η Πρόεδρος κα Ρώμα Φωτεινή αναφέρθηκε στην δραστηριότητα της Τοπικής Διοίκησης για το έτος 2019, στους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και στις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η Τ.Δ. το 2020.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα 4ήμερο ταξίδι στην Τήνο για δύο άτομα προσφορά του Ταξιδιωτικού Γραφείου «Hermes Tours» Φωτόπουλος Κώστας, ενώ κληρώθηκαν για τα μέλη της Τ.Δ. μία τηλεόραση και δύο ταξίδια στο ξενώνα της Ι.Ρ.Α. στο Νυμφαίο Φλώρινας, προσφορά της Τοπικής μας Διοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις  ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες και εύχεται σε όλους υγεία, προκοπή ατομική και οικογενειακή.

Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή         Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Προηγούμενο άρθροΙ.Ρ.Α. Ηρακλείου : Προσκλήσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Επόμενο άρθροΤΔ Αθηνών Αττικής – Δελτίο τύπου απόδοσης τιμητικού επαίνου στον Πρόεδρο κ. Βλάσιο Βαλατσό