ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                  

    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ   

         Μη Κυβερνητική Οργάνωση

      Τοπική Διοίκηση Δράμας

Δ/νση:  Χρυσοβέργη 2 , 66 133 Δράμα

Τηλ. 25210 60080 και Fax 25210 60099

E-mail: ipadramas@yahoo.gr   

Ιστοσελίδα: ipadrama.blogspot.gr

Δράμα, 24 Απριλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 «Κοινωνική Προσφορά Εθελοντών Αστυνομικών της I.P.A. Δράμας»

 

Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων, Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενόψει και των Αγίων ημερών του Πάσχα, μεταβήκαμε το πρωϊ της Δευτέρας 19 Απριλίου 2021 στις αποθήκες του Δήμου Δράμας στο γήπεδο Κραχτίδη, προκειμένου να βοηθήσουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας στη διανομή τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, σε άπορους συμπολίτες μας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ. Στα πλαίσια του ιδίου προγράμματος την Παρασκευή 23 Απριλίου βοηθήσαμε επίσης την Ένωση Κυριών Δράμας να μοιράσει τρόφιμα σε ωφελούμενους του προγράμματος, τηρώντας σε κάθε περίπτωση όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον Covid-19.

Να σημειωθεί ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος ανέρχονται σε πάνω από 2.000 Δραμινούς συμπολίτες μας, οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήσια στον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας κ. Παναγιωτίδη Αλέξανδρο, αλλά και την Πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας κα. Τσιαμούρα Αλίκη για το διαχρονικό κοινωνικό έργο που επιτελούν στη Δραμινή κοινωνία.

Η I.P.A. Δράμας στηρίζει κάθε δράση και πρωτοβουλία Συλλόγου ή Φορέα με κοινωνικό σκοπό, δείχνοντας έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

  H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Επόμενο άρθροΕορτασμός Αποστόλου Παύλου στην Καρδίτσα