Κάλεσμα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών / Τ.Δ. Πιερίας για αιμοδοσία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη (14 Ιουνίου)

International Police Association
Ελληνικό Εθνικό Τμήμα
Τοπική Διοίκηση Πιερίας

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας στα πλαίσια των κοινωνικοπολιτιστικών της δράσεων ανακοινώνει- γνωρίζει.
Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης για την προσφορά δύο πολύτιμων αγαθών χωρίς ανταμοιβή : λίγο από το χρόνο του και λίγο από το αίμα του. Το παγκόσμιο κάλεσμα για την εξεύρεση περισσότερων ανθρώπων που θα δίνουν συστηματικά αίμα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας συνολικά, μας βρίσκει ως Ένωση εθελοντών Αστυνομικών πρόθυμους να συμμετάσχουμε κι εμείς στην επιτυχία αυτού του τόσο σημαντικού ανθρωπιστικού σκοπού.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και ευσυνειδησίας και υπηρετώντας τις υψηλές αξίες του εθελοντισμού που αποτελεί δείκτη πολιτισμού ,καλούμε όλα τα μέλη μας να προσέλθουν την προσεχή Δευτέρα 14/06/2021στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κατερίνης(Αιμοδοσία),στηρίζοντας  με αυτό τον τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ή θα τους προκειψει  πραγματική ανάγκη έστω για μια φιάλη αίμα.

“Υπηρετώ διά της φιλίας”
” Servo per Amikeko ”

Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ    ΜΠΟΥΚΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προηγούμενο άρθροΗ Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Διαδικτυακή Εκδήλωση
Επόμενο άρθροΤ.Δ. Πρέβεζας-Επίσκεψη Ιταλού συναδέλφου στα γραφεία μας