Ημέρα μνήμης των θανόντων εν υπηρεσία αστυνομικών

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ημέρα μνήμης των θανόντων εν υπηρεσία αστυνομικών.

Τελέσθηκε σήμερα 18-2-2017 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών το ετήσιο μνημόσυνο Υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών.
Τον οφειλόμενο φόρο τιμής απέδωσαν στους Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς, εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και εκπρόσωπος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη και ο Υπεύθυνος συντονισμού του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ. Γιώργος Μαλαγκωνιάρης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και αντιπρόεδρος της Επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Σταύρος Τάσσος, η βουλευτής και εκπρόσωπος του Προέδρου του κόμματος Ένωση Κεντρώων κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο γραμματέας του Τομέα προστασίας του πολίτη του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Ψωμάς, η Αναπληρώτρια γραμματέας κα Χρυσάνθη Αδαμακοπούλου και ο κ. Δήμος Γόγολος, ο εκπρόσωπος του Ποταμιού κ. Γεώργιος Τσιτσιλιάνος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κων/νος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου ΑΕΑ Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος Μπάκας, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Επισήμων Υποστράτηγος κ. Βλάσης Βαλατσός, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ασφαλείας Προέδρου Δημοκρατίας Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Κρίκας άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, , o πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος, , ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ κ. Χάρης Μπουκουβάλας, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων και φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών.
Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης και την Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ ο Γενικός Γραμματέας κ. Σταύρος Σταυρακάκης.

VIDEO από την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων αστυνομικών. Στο 19,50 λεπτό η κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ κ. Ιωάννη Καραπατάκη.

Προηγούμενο άρθροΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ IPA HOUSE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση Ετήσιου ημερολογίου 2017