ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΑΣΑ κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTIONΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

CHANIA CRETE REGIONΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 35 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ

1986-2021

Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας ΧανίωνΤ.Κ. 73100 Χανιά

E-Mail: i.p.a.chania@gmail.com-Web : www.ipachania.gr                                  

                

           Χανιά  23  Ιουλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η φιλία του αστυνομικού κόσμου μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κάτω από την ομπρέλα της αλληλεγγύης της συνεργασίας της αλληλοϋποστήριξης, που επεκτείνεται και στους πολίτες συνανθρώπους μας, είναι ο πυρήνας και η γέφυρα που ενώνει τους συναδέλφους αστυνομικούς και πολίτες όλου του κόσμου χωρίς εδαφικά σύνορα και διακρίσεις και το σημαντικότερο χωρίς πολιτικές και συνδικαλιστές αναφορές,εξαρτήσεις και αναφορές.

Τιμή για την Τοπική Διοίκηση Χανίων είναι και η ανάδειξη μελών της σε υψηλά αξιώματα.

Ο εκλεκτός φίλος και συνάδελφος  κ. Γεώργιος Αβραμίδης, επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Χανίων, πρόεδρος  της ΙΡΑ Σάμου  και πλέον σημαντικό στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας , μετά την πανηγυρική εκλογή του  στις αρχαιρεσίες του Πανελληνίου Συνεδρίου από 2-4 Ιουλίου 2021 , επισκέφθηκε την αγαπημένη του πόλη και ιστορική πρωτεύουσα της Κρήτης , τα Χανιά, φιλοξενούμενος του υπογράφοντος προέδρου της ΙΡΑ Χανίων, Ιωάννη Περράκη.

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΙΡΑ Χανίων η ιδιωτική αυτή επίσκεψη του αδερφού μας.

Ήταν ένα υπέροχο 4ημερο με εκδρομές και σημαντικές συναντήσεις!

Με τον σεβασμιώτατο Πατέρα  Εμμανουήλ Χατζηδάκη στον Αλικιανό Χανίων, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ενότητας του Δήμου Χανίων Ιωάννη Χαλκιαδάκη μέλος και εξωτερικό συνεργάτη της ΙΡΑ Χανίων, τις αγαπητές φίλες και συναδέλφους , μέλη της ΙΡΑ Χανίων, Κωνσταντίνα Μόσχου και Κατερίνα Σκορδιλάκη.

Τον αγαπητό φίλο της ΙΡΑ Χανίων Άγγελο Γούναρη τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά για την συμμετοχή και υποστήριξη του, στην ξενάγηση και φιλοξενία του φίλου μας Γιώργο.

Επίσης την αγαπητή φίλη καθηγήτρια Μαρία Σίνου κόρη του συναδέλφου μέλους της ΙΡΑ Αχαΐας  Άρη Σίνου.

Μετά την ημερήσια επίσκεψη μας στο Ελαφονήσι Χανίων, συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της ΙΡΑ Χανίων Τζανακάκη Γεώργιο, στην γενέτειρα του  στο χωριό Έλος Κισσάμου.

Σημαντική στιγμή και ιδιαίτερη τιμή μας, η επίσκεψή μας στο Ηράκλειο Κρήτης όπου συναντηθήκαμε με την Γραμματέα γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. Μαραγκάκη Μαρία και τον σύζυγό της Τζαγκαράκη Γρηγόρη, αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΙΡΑ Ηρακλείου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπέροχη αδελφική φιλοξενία και ξενάγηση!

Επιστρέφοντας επισκεφθήκαμε την πόλη του Ρεθύμνου όπου είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συναντήσουμε τον  συνάδελφο υποστράτηγο εν αποστρατεία κ Λεμπιδάκη Ιωσήφ, που διατέλεσε και ο πρώτος προϊστάμενος  στην Ελληνική Χωροφυλακή  του Αβραμίδη Γεώργιου, κατά την τοποθέτηση του στο Αστυνομικό Τμήμα Σούδας Χανίων.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή και  φιλοξενία.

Με την εθιμοτυπική επίσκεψη του επίτιμου μέλους μας στα γραφεία της ΙΡΑ Χανίων,με παρόντες τον Αντιπρόεδρο Τζανακάκη Γεώργιο, το μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής  και τον διαχειριστή της ιστοσελίδας της ΙΡΑ Χανίων κ.κ Μουστάκα Κλεάνθη και Τσίρο Πέτρο αντίστοιχα, καθώς επίσης και το υπό εγγραφή νέο μέλος της ΙΡΑ Χανίων Χαιρετάκη Βασίλειο, πέρασε το τελευταίο βράδυ των διακοπών του στην πόλη μας.

Γιώργο σε ευχαριστούμε από καρδιάς που μας έχεις στην καρδιά σου, όπως και εμείς!

Σύντομα θα τα πούμε και στην Σάμο.

 

 

«Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                                       Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης  Περράκης                                                                   Σοφία Λογαρίδου

 

 

Προηγούμενο άρθρο“Τρέξε μαζί μας” Τ.Δ.Λέσβου
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη συναδέλφων στα γραφεία της Τ.Δ. Χανίων