Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών τίμησε με μεγαλοπρέπεια τον προστάτη της Απόστολο Παύλο

Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών τίμησε με μεγαλοπρέπεια τον προστάτη της Απόστολο Παύλο

Ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό του Προστάτη της Αποστόλου Παύλου των Εθνών! και παραβρέθηκαν (28-6-2022) στον Μέγα Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στο Ηραίον της Σάμου και την περιφορά της Αγίας Εικόνας, Αποστόλου Παύλου, στην κεντρική πλατεία και στους δρόμους του χωριού Ηραίον. Μετά το πέρας του Εσπερινού μοιράστηκε Άρτος και Λουκουμάδες σε όλους τους φίλους και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών! ενώ την επόμενη (29-6-2022) ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Παύλου, αμέσως μετά τη θεία Λειτουργία μοιράστηκε σε όλους τους πιστούς η πατροπαράδοτη γιορτή, Άρτος και καφεδάκι με διάφορα κουλουράκια στον υπέροχο διαμορφωμένο ειδικό χώρο που επιμελήθηκε ο αγαπητός σε όλους μας ιερέας της ενορίας του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου, Πατέρας Ελευθέριος Χριστοδουλάκης. Τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ οι: Περιφερειάρχης Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Μουτζούρης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Σάμου Ταξίαρχος κ. Μαιστρέλης Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πανουράκης Βασίλειος, Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζος Γεώργιος, εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ, Διοικητές μονάδων 79 ΑΔΤΕ, Αντιδήμαρχοι κ.κ Βαλκαμλής Βασίλειος Καρράς ΕυάγγελοςΜητσός Μιχάλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, ο Πρόεδρος ενοικιαζομέων Δωματίων & πρ. Διοικητής Νοσοκομείου Σάμου κ. Στεφανής Νικόλαος, Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου.

Με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο και τους Αντιδημάρχους κ.κ Βαλκαμλή Βασίλειο Καρρά ΕυάγγελοΜητσό Μιχάλη.


Με τον Περιφερειάρχη Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Μουτζούρη Κωνσταντίνο

 

Με τον Περιφερειάρχη Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Μουτζούρη Κωνσταντίνο τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανουράκη Βασίλειο και τους περιφερειακούς Συμβούλους.

Προηγούμενο άρθρο38ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Δελτίο Τύπου
Επόμενο άρθροΣυναδέλφους Αστυνομικούς μέλη της ΙΡΑ Πολωνίας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Αβραμίδης Γεώργιος