Η Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 04-04-2022.

Για 12η συνεχή χρονιά η Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στέκεται συμπαραστάτης στους μαθητές της 3ης Λυκείου που τον Ιούνιο θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις, διαθέτοντας εντελώς δωρεάν στα Μέλη της, στους Δ/ντες Διευθύνσεων και στο Εθνικό Τμήμα I.P.A. (για την αποστολή στις Τοπικές Διοικήσεις I.P.A.), τον νέο ενημερωμένο Οδηγό Σπουδών «ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2022».

Για πρώτη φορά, οδηγοί σπουδών δόθηκαν ενδεικτικά και σε Λύκεια της πόλης μας, με τους Διευθυντές αυτών να τονίζουν πως ενέργειες σαν αυτή, προάγουν την δημιουργία δεσμών κοινωνικής ενότητας και αλληλεγγύης και συστήνουν στους μαθητές το άλλο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τις αξίες της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Της Ένωσης μας, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, καθώς τα βιβλία αποτελούν μια ευγενική χορηγία του Συνεταιρισμού και εύχονται από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις, Καλή Επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει για το μέλλον τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΠεριοδικό νέα της ipa- Τεύχος 152
Επόμενο άρθροRun for autism – Τ.Δ.ΧΙΟΥ