Η I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΞΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                  

    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ   

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

      Τοπική Διοίκηση Δράμας

 

Δ/νση:  Χρυσοβέργη 2 , 66 133 Δράμα

Τηλ. 25210 60080 και Fax 25210 60099

E-mail: ipadramas@yahoo.gr   

Ιστοσελίδα: ipadrama.blogspot.gr

Δράμα, 30 Οκτωβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 «Η I.P.A. Δράμας προσέφερε Δωρεάν ξυλεία για αποκατάσταση

 στέγης οικίας σε πυρόπληκτη οικογένεια»

 

Με μεγάλη χαρά αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μετέβη την 19-10-2021 παραμονή του Εορτασμού του Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. «Αγ. Αρτεμίου», προκειμένου να παραδώσει Δωρεάν ξυλεία, αξίας 1.500 Ευρώ, σε οικογένεια με τρία (3) ανήλικα παιδιά, για αποκατάσταση στέγης σε οικία στη Δράμα, η οποία κάηκε ολοσχερώς αρχές του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλα τα υπάρχοντα της οικογένειας (οικιακές συσκευές, έπιπλα, ρουχισμός, κ.α).

Τον Πρόεδρο Σκάρλιο Μηνά και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Χατζηδιάκο Κων/νο της Τ.Δ. Δράμας, ανέμενε ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών για την ουσιαστική βοήθεια και πρωτοβουλία αυτή, ενόψει μάλιστα και του χειμώνα, καθώς δεν είχαν που αλλού να μείνουνε, ενώ μείναμε έκπληκτοι όταν μας δήλωσε ότι θα είναι Εθελοντής της Ένωσής μας, σε οποιαδήποτε δράση ή εκδήλωση κάνουμε στο μέλλον.

Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Εταιρεία Ξυλείας ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ για την κοινωνική της ευαισθησία και ουσιαστική συμβολή της στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων.

Συνεχίζουμε τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

  H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

 

Προηγούμενο άρθροΠροσφορά σχολικών ειδων σε παιδια μελών της Τ.Δ.Φλώρινας
Επόμενο άρθροΔράσεις της Τ.Δ. Λέσβου