Φιλικές συναντήσεις στη Θράκη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αβραμίδης Γεώργιος πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ:

Με Απολυτή επιτυχία πολλά χαμόγελα και προτάσεις για το προσεχές μέλλον έκλεισε η υπέροχη βραδιά και εύχομαι να έχουμε και άλλες τέτοιες βραδιές με τους Θαυμάσιους φίλους!!!.

 

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών  

ΙΡΑ Σάμου

Μία τέλεια συνάντηση…φίλοι μου σας ευχαριστώ!

Είχα τη χαρά να συναντηθώ με φίλους που από μέσα τους έβλεπα να βγαίνουν τα χαμογελά τους, τα φιλιά και τα ζεστά λόγια τους… από τα οποία φύλαξα τη δροσιά και τη γλυκιά παρουσία τους μαζί με την επιθυμία να φτιάξουμε δεσμούς φιλίας σε μια εποχή που μόνο τα συναισθήματα μας κάνουν να νιώθουμε ότι υπάρχουμε. Το ξαφνικό, ήταν τελικά μια υπεροχή βραδιά με ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αγαπημένους φίλους  που έκλεισε με ανταλλαγή δώρων και ευχών με τους: πρόεδρο Τ.Δ ΙΡΑ Ροδόπης  Ζωή  Σκεύα, πρόεδρο Τ.Δ ΙΡΑ Αλεξανδρούπολη Κων/νο Χατζηαναγνώστου,πρόεδρο Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης Ιωάννη Τσαβδαρτζή, μελών και φίλων της ΙΡΑ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Με Απολυτή επιτυχία πολλά χαμόγελα και προτάσεις για το προσεχές μέλλον έκλεισε η υπέροχη βραδιά και εύχομαι να έχουμε και άλλες τέτοιες βραδιές με τους Θαυμάσιους φίλους!!!.
Πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ 
Αβραμίδης Γεώργιος
Προηγούμενο άρθροΕτοιμασίες για τα Χριστούγεννα στη Χίο
Επόμενο άρθροΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ