Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

Τοπική Διοίκηση ΛΕΣΒΟΥ 

 

Μυτιλήνη, 15 Οκτωβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Τουρνουά Ποδοσφαίρου για καλό σκοπό»

 

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου, διοργανώνει Τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το τουρνουά έχει κοινωφελή σκοπό καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την αθλητική μας δράση θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών που θα παραχωρηθούν σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Μυτιλήνης, με στόχο την ασφάλεια την αθλούμενων συμπολιτών μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδοθεί απινιδωτής που έχει ήδη εξασφαλίσει η ένωση μας από προηγούμενες δράσεις της (Moria Run 2021 και Συναυλία στην Μαρίνα Μυτιλήνης) σε εκπρόσωπο του Δήμου Μυτιλήνης για τοποθέτηση και χρήση του σε δημοτικό γήπεδο της πόλης μας.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, οι Παλαίμαχοι Παλλεσβιακού και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λέσβου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και συμμετέχουν στη δράση αυτή.

Κατά την είσοδο και παραμονή στον αθλητικό χώρο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος   Η Γεν. Γραμματέας
     
Πολυχρόνης Κανιμάς   Ελένη Μπούζουκα
Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της Τ.Δ. Ξάνθης σε ημερίδα του Χαμόγελου του παιδιού.
Επόμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία