Φιλανθρωπικό bazaar -Τ.Δ.Ροδόπης

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/I.P.A.

Λ.  Δημοκρατίας  3 – Κομοτηνή

Κομοτηνή 17-06-2022

ΔΕΛΤΙΟ  –  ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, με αφορμή την εορτή του Αγίου Πάσχα πραγματοποίησε φιλανθρωπικό bazaar με πασχαλινές λαμπάδες, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη και ανέλπιστη επιτυχία. Σημειώνεται πως οι απαιτήσεις ήταν τόσο μεγάλες που ενώ ξεκινήσαμε την κατασκευή διακοσίων (200) λαμπάδων τελικά διατέθηκαν τετρακόσιες (400).

Τη δράση μας στήριξε η τοπική κοινωνία και πολλοί συμπολίτες μας, επαγγελματίες της πόλης καθώς και οι Δικαστικοί και οι Εισαγγελείς της Κομοτηνής, οι οποίοι προμηθεύτηκαν από εμάς τις λαμπάδες τους, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τον ιερό σκοπό μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας ΚΑΡΤΣΑΚΗ Παρασκευή και ΜΕΤΑΞΟΥΛΗ Διονυσία που προσέφεραν εθελοντικά τη βοήθεια τους και κόπιασαν για την κατασκευή των λαμπάδων καθώς και την ιδιώτη ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Ελένη που μας χάρισε αφιλοκερδώς τις δημιουργίες της.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών έκανε για ακόμη μία φορά πράξη τον εθελοντισμό αποκομίζοντας θετικά και επαινετικά σχόλια από την τοπική κοινωνία! Έτσι το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε προσφέρθηκε με αγάπη, εκ μέρους όλης της αστυνομικής οικογένειας της Ροδόπης, σε φιλανθρωπίες αναδεικνύοντας το κοινωνικό μας πρόσωπο. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ που στήριξαν εξαρχής την δράση μας καθώς και όλους τους συναδέλφους μας, μέλη της ένωσής μας και μη, που προμηθευτήκαν από εμάς τις πασχαλινές τους λαμπάδες και ενίσχυσαν το έργο μας.

Όταν ο άνθρωπος θέλε,ι ο λόγος του Θεού γίνεται πράξη!

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η  Πρόεδρος

 

 

Ζωή ΣΚΕΥΑ

 

Ο  Γεν.  Γραμματέας

 

 

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο“PROUD BLUE”(περήφανο μπλε )
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ