ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο ΄΄ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΄΄ στο Διονυσίου Χαλκιδικής , η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Χαλκιδικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, πιστοί στο ραντεβού τους, συνδιοργάνωσαν τον Ετήσιο χορό τους.
Πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έδωσαν το παρόν στηρίζοντας τις δύο Ενώσεις .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ κ.ΠΑΝΑΣ Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ.Γιάννης ΓΙΩΡΓΟΣ, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ.ΤΑΣΙΟΣ Γρηγόριος , εκπρόσωπος του βουλευτή κ.ΒΑΓΙΩΝΑ Γεωργίου κ.ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία, ο Δ/ντής Ασφαλείας του ΣΑΝΗ Α.Ε κ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Στυλιανός ,εκπρόσωπος του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο Γενικός Γραμματέας κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νος και ο Αντιπρόεδρος κ.ΡΙΖΟΣ Αθανάσιος Εκπρόσωπος από την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Ταμίας ΠΟΑΣΥ κ.ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος για να μας κάνουν την τιμή να παρευρεθούν κοντά μας, τους συναδέλφους/ες μας και τους πολίτες.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια εκδήλωση και ειδικά τους Ξενοδόχους της Χαλκιδικής
Το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου για να συνεχιστεί η παράδοση που πλέον έχει γίνει απαραίτητος θεσμός.

S E R V O P E R A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Προηγούμενο άρθροΚοπή Βασιλόπιτας και βράβευση Αστυνομικών μελών της Τ.Δ.Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ