ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Ικτίνου 2, 105 52 – Αθήνα,  ΕΛΛΑΣ
Τηλέφ.:  +30 210 5227 330 και +30 210 5226 295
Fax:  +30 210 5248 397
E-mail:  ipahellenicsection@gmail.com

 

Αθήνα 24 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ Δ.Σ. και Τ.Δ. Χώρας

ΘΕΜΑ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

23 Ιουλίου 2018, Εθνική τραγωδία.
Ξημέρωσε μία δύσκολη μέρα, θλίψη, πόνος και μάτια βουρκωμένα. Η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας συνοδεύτηκε με δεκάδες αθώα θύματα της πύρινης λαίλαπας.
Το Ελληνικό Τμήμα ΙΡΑ με πόνο ψυχής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπολιτών μας καθώς και σε όσους δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Ένα μεγάλο “ευχαριστώ”  στους Πυροσβέστες, τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους αστυνομικούς, τον Ερυθρό Σταυρό και όλους τους εθελοντές. Όλοι γράψατε ιστορίες αυτοθυσίας κατά την ώρα του καθήκοντος.
Επίσης ευχαριστούμε την Κύπρο και την Ισπανία για την άμεση κινητοποίηση ομάδων πυροσβεστών, διασωστών, πυροσβεστικών οχημάτων και αεροπλάνων μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, για να βοηθήσουν τη Χώρα μας στην καταπολέμηση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική.  Αλληλεγγύη στην πράξη.
Συγχαρητήρια στον Αστυν. Δ/ντή κ. Γεώργιο Μπακαλάρο και το προσωπικό των κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση και ασφαλή μεταφορά των παιδιών μας.
Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο σε όλους και ειδικά σ’ αυτούς που ακατάπαυστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σώζουν ζωές.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Απευθύνουμε κάλεσμα στα μέλη μας για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  για τους πυρόπληκτους, καθημερινά στα γραφεία μας Ικτίνου 2, 5ος όροφος/Αθήνα,  ώρες 10.00 έως 14.00΄.
Οι Τοπικές Διοικήσεις με πρωτοβουλίες τους εφ’ όσον συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης παρακαλούνται όπως συνεργαστούν με το ΕΤ για την παράδοσή τους την Κυριακή 29-7-2018.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ GIMBORN
Επόμενο άρθροΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ