Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

Τοπική Διοίκηση ΛΕΣΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου»

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του δήμαρχου Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρου, πραγματοποίησε, την Μ. Τετάρτη 20/04/2022, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Πολυχρόνη Κανιμά, τη Γεν. Γραμματέα Ελεάνα Μπούζουκα, τον Ταμία Σαράντο Φραγκογιάννη και την Αναπλ. Ταμία Πολυνίκη Κοντάρα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την αντιπροσωπεία για θέματα που αφορούν τη δομή και την αποστολή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), καθώς και για τις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης. Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του και συνεχάρη την Ένωση μας για τις πρωτοβουλίες της, ενώ παράλληλα δήλωσε πρόθυμος συνεργασία και υποστήριξη τυχόν μελλοντικών δράσεων της, στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Κατά το κλείσιμο της συνάντησης, τα μέλη της Ένωσής μας αντάλλαξαν με τον κ. Δήμαρχο αναμνηστικά συμβολικά δώρα καθώς και ευχές για τις ημέρες του Πάσχα.

 

Μυτιλήνη,   21 Απριλίου 2022

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος   Η Γεν. Γραμματέας
   

 

 

 
Πολυχρόνης Κανιμάς   Ελένη Μπούζουκα

 

Προηγούμενο άρθρο” Κυκλοφορώ στο δρόμο με ασφάλεια”
Επόμενο άρθροΔώρα αγάπης και αλληλεγγύης – Τ.Δ. Κορινθίας