Εθιμοτυπική επίσκεψη Αντιπροέδρων ΤΔ ΙΡΑ Καρδίτσας (Μαυρόπουλος) & Τρικάλων (Δραγούτσος) στα γραφεία της ΙΡΑ Χανίων

INTERNATIONAL  POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
34 ΧΡΟΝΙΑ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ
1986-2020
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
E-mail: i.p.a.chania@gmail.com
Web. www.ipachania.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχαν την 1η  Οκτωβρίου 2020 μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χανίων.  Σε εγκάρδιο κλίμα υποδέχτηκαν στα γραφεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , τους Αντιπρόεδρους των Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας και Τρικάλων ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο και ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο αντίστοιχα.
Την υποδοχή και ξενάγηση στα γραφεία μας έκαναν ο Πρόεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων  Ιωάννης Περράκης ο Αντιπρόεδρος Μαυριδάκης Γρηγόριος η Γενική Γραμματέας Λογαρίδου Σοφία και το μέλος της  ελεγκτικής Επιτροπής της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Κλεάνθης Μουστάκας.
Οι αγαπητοί μας συνάδελφοι και φίλοι, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό της για την συνάντησή μας, αλλά και την αγάπη τους για την πόλη μας την οποία επέλεξαν για τις διακοπές τους.
Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά, απόψεις και ιδέες για  πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες με περαιτέρω σύσφιξη και αξιοποίηση των σχέσεων Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ & Ι.Ρ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ & ΤΡΙΚΑΛΩΝ μέσω της ανταλλαγής επισκέψεων,  αποστολών μελών μας  & της προώθησης αμφίδρομων συνεργασιών σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Επίσης  ενημερώσαμε τους αγαπητούς συναδέλφους  ότι η επίσκεψή τους  συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης 34 χρόνων από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων , την τεράστια προσφορά της  στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα ,που απορρέει από τις σημαντικές δραστηριότητες της, αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει ανάμεσα στις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας.
Ο αγαπητός συνάδελφος αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Καρδίτσας ο οποίος  διέμενε ήδη στον ξενώνα της ΙΡΑ Χανίων 5 μέρες , εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την την αρτιότητα , λειτουργικότητα αλλά και ξενοδοχειακή πολυτέλεια του  ΙΡΑ  HOUSE Χανίων .                      Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Τρικάλων επισήμανε ότι έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον ξενώνα και ότι ο χώρος αυτός ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των φιλοξενουμένων.
Τέλος οι εκλεκτοί φιλοξενούμενοι μας, ευχήθηκαν για τον ξενώνα της ΙΡΑ Χανίων,  να αποτελέσει  έναν πόλο  έλξης για μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων αστυνομικών αλλά και σημείο αναφοράς για πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                                      Λογαρίδου Σοφία

Προηγούμενο άρθροΕπανίδρυση της Τ.Δ. Εύβοιας και νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη ΚΕΚΑ ΑμεΑ & ΚΔΑΠμεΑ