Εθελοντική Δράση Αλληλεγγύης της Διεθνούς Ενώσεως Χαλκιδικής

Στις 11Ιουνίου 2020, η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο ΠΑΛΛΗ Δημήτριο, τον Aναπληρωτή Γενικό Γραμματέα ΜΑΥΡΙΔΗ Διονύσιο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Τμήματος ΠΑΠΑ Βασίλειο στα πλαίσια δράσης της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών  παραβρέθηκε στον καθαρισμό ΠΛΑΖ Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Βούλας Αττικής.

Στόχο μας ήταν να συμβάλουμε στον καθαρισμό της πλαζ για να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος, ώστε, με την τοποθέτηση ράμπας να παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης των παιδιών και ιδιαίτερα των παιδιών με κινητικά προβλήματα διευκολύνοντας την πρόσβασή τους στη θάλασσα. Είναι ωραίο να σκορπάς χαμόγελα γύρω σου! Είναι απόλαυση να δείχνεις συνεχώς έμπρακτη αλληλεγγύη, διοργανώνοντας ή και στηρίζοντας διάφορες δράσεις ανιδιοτελούς προσφορά σε όλη τη χώρα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Δόμνα όπου της αναπτύξαμε τις δράσεις αλλά και γενικότερα θέματα της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής. Επίσης, συζητήσαμε για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία στη Χαλκιδική.

Η αστυνομική οικογένεια (ipa) της Χαλκιδικής επιβεβαίωσε και τόνισε ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε δράσεις που προάγουν το μήνυμα της συνεργασίας και της αγάπης καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των Οργανώσεων της Αστυνομίας και η γέφυρα με τον πολίτη.Με βασική αρχή ότι ενάντια στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που οδηγούν στον ατομικισμό και την απογοήτευση, η αποτελεσματικότερη απάντηση είναι η κοινωνική αλληλεγγύη και η συλλογική δράση. Για την κοινωνική αλλαγή συμμετείχαμε και θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε είτε ως διοργανωτές είτε ως συνδιοργανωτές και ως χορηγοί επικοινωνίας σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενθαρρύνει την συγκρότηση κοινωνικής συνείδησης ενάντια στον αποκλεισμό!

Συγχαρητήρια στην Τοπική Διοίκηση Αθηνών και τον πρόεδρο της ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάση  αλλά και σε όλους τους εθελοντές της  δράσης, που με γνώμονα την προώθηση των αρχών της αλληλεγγύης, της φιλανθρωπίας και της αμοιβαίας αλληλοβοήθειας, ενώνουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης, κάτω από ένα κοινό έμβλημα, το έμβλημα της Διεθνής Ένωσης  Αστυνομικών

                                                           ‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Για την  Τ.Δ. Χαλκιδικής

                        Ο Πρόεδρος                                       Α. Γενικος Γραμματέας

                      ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος                            ΜΑΥΡΙΔΗΣ Διονύσιος

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Τ.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Δ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ