Εθελοντική αιμοδοσία- Τ.Δ.Ακαρνανίας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ταχ. Διεύθυνση: οδός Μ/ρχου Τόντου – Τ.Κ. 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ
Τηλ. 2641-0-22425, e-mail:
i.p.a.akarnanias@gmail.com

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9/2020                                      Αγρίνιο : 11/05/2020                    

Δελτίο τύπου

Θέμα: Εθελοντική αιμοδοσία

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Οι εθελοντές αιμοδότες, αστυνομικοί και πολίτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσήλθαν αθρόα να συμμετέχουν στην αιμοδοσία. Την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Let’s do it Greece το οποίο ακυρώθηκε λόγω Κορωνοϊού, την ημέρα της γιορτής της μητέρας, αποφασίσαμε να στρέψουμε την δράση μας αντί για το περιβάλλον, στον άνθρωπο και να αφιερώσουμε αυτή μας την δράση στις μητέρες όλου του κόσμου.

Την προσπάθειά μας αυτή στήριξαν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας προτρέποντας τα μέλη τους να συμμετέχουν.  Ο Δήμαρχος Αγρινίου ο οποίος προέτρεψε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να συμμετέχουν. Η ακτίνα εθελοντισμού του Δήμου μας η οποία πέρα από εθελοντές αιμοδότες μας παρείχε και εθελοντές που φρόντισαν να βοηθήσουν στην οργάνωση και την διαδικασία κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας. Ο Ερυθρός Σταυρός με το παράρτημα Αγρινίου. Το πρώτο σύστημα προσκόπων Αγρινίου που συμμετείχε με αρκετά μέλη του. Μεμονωμένοι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας που για μια ακόμη φορά στήριξαν την προσπάθεια μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος με τους αντιδημάρχους κ. Καλαντζή Κωνσταντίνο, κ. Ζαρκαβέλη Χρήστο και κα. Παπαγεωργίου Μαρία. Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας Α/Δ κ. Κακούσης Κωνσταντίνος με τον βοηθό του Α/Δ κ. Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο. Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κα. Σταρακά Χριστίνα, κ. Καμμένος Σταύρος και κ. Μερμίγκης Στέλιος. Δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις οι οποίοι όσοι τους το επέτρεπε η υγεία τους αιμοδότησαν.

Ελπίζουμε ότι με την προσπάθειά μας αυτή βάλαμε ένα λιθαράκι στην κάλυψη των αναγκών του συστήματος υγείας για αίμα. Με την δέσμευση ότι θα εργαζόμαστε πάντα για το καλό της κοινωνίας  και των συναδέλφων μας ευχόμαστε το εθελοντικό κίνημα στην αιμοδοσία αλλά και σε όλες τις δράσεις του, να γίνεται κάθε φορά μεγαλύτερο.

Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γραμματέας

ΚΩΣΤΑΣ Νικόλαος                                                                               ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Προηγούμενο άρθροΤετραήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Αχαϊας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Μπανσκο της Βουλγαρίας
Επόμενο άρθροΙΤΕΑ: Καθαρισμός ακτής – καταγραφή απορριμμάτων