ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ. επικοινωνίας 6975909909 & 6947270103

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 19-05-2020.

Η Τ.Δ. της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 16,17 και 18 Μαΐου στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσής φιαλών αίματος για το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες.

Η συμμετοχή και η στήριξη όλων των εθελοντών αιμοδοτών (συναδέλφων, μελών, φίλων και της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης), αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ο εθελοντισμός και η έμπρακτη αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, είναι από τις βασικές επιδιώξεις της Ένωσης μας.

Ιδιαίτερα δε για τον συγκεκριμένο σκοπό, το να είσαι αιμοδότης αλλάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων. Κάθε δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ή να βελτιώσει τις ζωές μέχρι και τριών ανηλίκων ή έξι παιδιών. Ελπίζουμε να συμβάλαμε, ώστε να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία”.

Να συγχαρούμε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την πρωτοβουλία του να είμαστε παρόν στις ανιδιοτελής πράξης αγάπης και προσφοράς και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης που προσήλθαν στη διαδικασία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  – SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑιμοδοσία Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ για το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία Περιφέρειας Αττικής και Δ.Ε.Α./Εθνικό Τμήμα