ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ S.C.C : Plant a Tree – Green IPA Project

22 Απριλίου είναι η Ημέρα της Γης . Για τον εορτασμό αυτής της ημέρας, το Πρόγραμμα Πράσινου IPA της Κοινωνικής-πολιτιστικής Επιτροπής , διοργανώνει μια παγκόσμια εκδήλωση “ΦΥΤΕΥΣΤΕ ένα ΔΕΝΤΡΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ IPA” για να προωθήσει το έργο παγκοσμίως σε τοπικές κοινωνίες, σχολεία/κολέγια και ταυτόχρονα να φέρει τους συναδέλφους μας, τις οικογένειές τους , και φίλους μαζί για να συμμετάσχουν στη δενδροφύτευση .

Πιο συγκεκριμένα, η ιδέα είναι όλα τα μέλη του IPA σε όλο τον κόσμο να φυτέψουν τουλάχιστον ένα δέντρο στις περιοχές τους, σε συνεργασία με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς σε κλίμακα που καθορίζεται από επιμέρους Τομείς/Περιφέρειες.

Το σύνθημα της εκδήλωσης θα είναι: «ΦΥΤΕΨΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ IPA»

Δεν υπάρχει όριο ως προς τον αριθμό των δενδρυλλίων που πρέπει να φυτέψετε, σας ενθαρρύνουμε να φυτέψετε όσα περισσότερα μπορείτε. Ωστόσο, κάθε Τμήμα/Περιοχή μπορεί να ορίσει έναν ελάχιστο αριθμό για την επίτευξη του στόχου του. Ως μέρος της εκδήλωσης, προτείνουμε τα τμήματα να κανονίσουν συνεργασία με σχολεία και τοπικές κοινότητες για την παροχή εργατικού δυναμικού και για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των έργων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε όλο τον κόσμο (και στις 68 Ενότητες IPA) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει από τις 14 Απριλίου 2024 έως τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 .

Οι ενότητες μπορούν να εκτυπώσουν εμπορεύματα για την υποστήριξη της εκδήλωσης, όπως μπλουζάκια, πανό, κονκάρδες ή άλλα διαφημιστικά αντικείμενα, χρησιμοποιώντας το νέο έμβλημα IPA και το «ΦΥΤΕΥΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ IPA»

Οι ενότητες θα πρέπει να τυπώνουν το σύνθημα στα αγγλικά και στη γλώσσα τους, εάν το επιθυμούν.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από την εκδήλωση μέσω email στο SCC καθώς θα δημιουργήσουμε ένα όμορφο βίντεο, που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου στην Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας.

Επίσης, δώστε μας τις ακόλουθες λεπτομέρειες:

  • Αριθμός μελών που συμμετείχαν
  • Αριθμός φυτευμένων δέντρων
  • Τοπικές οργανώσεις/ομάδες που συμμετείχαν/στήριξαν

Δύο μέλη του Τμήματος που φύτεψε τα περισσότερα δενδρύλλια θα ανταμειφθούν με τριήμερη διαμονή στο Μαυροβούνιο, την πρώτη οικολογική χώρα στον κόσμο, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Splendid.

Ειδική αναγνώριση θα απονεμηθεί σε τμήματα με τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.

Ας ενωθούμε για να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο, προωθώντας παράλληλα τα ιδανικά και τις αξίες του IPA.

Στείλτε τις κριτικές, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας (μέσω μεταφοράς) στη διεύθυνση: greenipaproject@gmail.com πριν από τις 15 Ιουνίου 2024.

Πως να φυτέψεις ένα δέντρο. Βήμα προς Βήμα.

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Δωρεά Air-Condition απο το Ε.Μ. κ. Κυριακίδη Γεώργιο.
Επόμενο άρθροWallPaper για Κινητό Ios & Android