ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΡΑ ΜΟΡΦΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTIONΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

CHANIA CRETE REGIONΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

  36 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ

                                                         1986-2022                      

Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας ΧανίωνΤ.Κ. 73100 Χανιά

Τηλ. 28210 -57023-50047 -Fax. 28210 – 57023- 50047

E-Mail: i.p.a.chania@gmail.com Web : www.ipachania.gr                                     

 

 

                                              Χανιά  16  Φεβρουαρίου 2022                                         

 

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη  στην πόλη των Χανίων του προέδρου της αδελφοποιημένης από το 2001 με την ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Μόρφου Κύπρου αγαπητού αδερφού και φίλου Σωκράτη ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ.

Την υποδοχή και ξενάγησή του στην παλιά πόλη των Χανίων έκανε  ο υπογράφων πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης Περράκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο καφέ του  ξενοδοχείου “Porto Venetiano”,στο ενετικό λιμάνι Χανίων με θέα τον Φάρο και τα Νεώρια, αισθανθήκαμε τι σημαίνει ΄Servo Per Amikeco΄ αλλά και αδελφική εκτίμηση και αγάπη.

Στην  συνέχεια ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά. Ο Πρόεδρος της  Ι.Ρ.Α. Χανίων εξέφρασε την χαρά την τιμή και την ικανοποίηση του για την συνάντηση αυτή και  ανέφερε την ανάγκη αναθέρμανσης της αδελφοποίησης των συνδέσμων ΙΡ.Α. Χανίων και Ι.Ρ.Α. Μόρφου , μέσα από σχέδιο κοινών δράσεων, με πρώτη προτεραιότητα στην ανταλλαγή επισκέψεων ολιγομελών αποστολών οι οποίες όπως τόνισε θα συμβάλλουν στη διατήρηση των πολιτισμικών και ιστορικών δεσμών Κύπρου και Κρήτης, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων προς όφελος της Ι.Ρ.Α. στους τομείς του πολιτισμού,  και του αθλητισμού.  Ο Αγαπητός φίλος και αδερφός Σωκράτης συμφώνησε απόλυτα και μάλιστα πρότεινε την έναρξη των επισκέψεων να κάνει η Τοπική μας Διοίκηση, με μεγάλη ευκαιρία το επικείμενο Παγκύπριο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τον αγαπητό φίλο Σωκράτη ,για το έργο  μετασκευής του πρώην Αστυνομικού Σταθμού  Στερνών Χανίων σε ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την λειτουργία του από τον  Αύγουστο 2020!!

 

Ο αγαπητός αδερφός και φίλος Σωκράτης αντιπρόεδρος επισήμανε ότι έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον ξενώνα, τονίζοντας ότι σίγουρα θα αποτελέσει  έναν πόλο  έλξης για μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων αστυνομικών αλλά και σημείο αναφοράς για πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

 

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Προηγούμενο άρθροΔράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας
Επόμενο άρθροΔιάκρισή μέλους μας ΚΕΦΑΛΟΥ Χρηστου