Επίσκεψη στην Ι.Μ. Σπηλιάς

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

                                                                              Αθήνα  12 Αυγούστου  2020
ΘΕΜΑ: Επίσκεψη στην Ι.Μ. Σπηλιάς και Καρδίτσα,

Εκτιμώντας βαθύτατα το ιερό έργο και την πνευματική προσφορά του Πατέρα ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ  προς όλους τους χριστιανούς καθώς και στα μέλη της Ένωσης μας, την 9.8.2020 ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σπηλιάς στην Αργιθέα Καρδίτσας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ & Ταμία του Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέα Καλαμπούκα.
Παρακολουθήσαμε το εσπερινό και μετά το δείπνο έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών .
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ο Ηγούμενος  είναι επίτιμο μέλος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ Αστυνομικών και είναι πάντοτε κοντά μας δίνοντας λύσεις αλλά και συμβουλές.
Την επόμενη μέρα το πρωί φορτωμένοι ευλογία αναχωρήσαμε για την Καρδίτσα.
Επισκεφτήκαμε τα γραφεία της Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ όπου μας υποδέχτηκε ο Γ’. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και συζητήσαμε για θέματα που αφορούν την διεθνή ένωση αστυνομικών.
Στη συνεχεία επισκεφτήκαμε  την Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ Σωκράτη και τον Πρόεδρο των Αποστράτων Καρδίτσας κ. ΤΣΙΟΓΚΑ Αριστοτέλη . Εκεί συναντήσαμε τον Αναπληρωτή διευθυντή  της Δ.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Αστυν. Διευθυντή κ. ΡΑΪΚΟ Αθανάσιο  τον οποίο ενημερώσαμε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς και για έντονη δραστηριότητα της Τ.Δ. Καρδίτσας.

SERVO PER AMIKECO
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ   ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑνάβαση στο Οροπέδιο των Μουσών από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Πιερίας
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΞΕΝΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ