Επίσκεψη στα γραφεία της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς

ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Θεμ. Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100
Σάμος 16-3-2022
προς: Ελληνικό Τμήμα ΙΡΑ, Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ Χώρας, ΜΜΕ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα: επίσκεψη στα γραφεία της ΙΡΑ Σάμου ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς.

Σήμερα Τετάρτη 16-3-2022, είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να υποδεχτούμε στα γραφεία μας, το μέλος της ΙΡΑ και αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρη Κουρσουμπά. Τον εκλεκτό συνάδελφο & φίλο, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος, ο γραμματέας κ. Σακερλής Γεώργιος και ο ταμίας κ. Μητώνας Στέφανος.

Με παραγωγικότατη πολύωρη συζήτηση, αναδείχτηκαν αφενός ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα απόψεις και ιδέες που αφορούν εκδηλώσεις της ΙΡΑ Σάμου ανάμεσα και αυτές του καλοκαιριού και αφετέρου οι αδιάρρηκτοι συναδελφική δεσμοί φιλίας πολλών ετών.

Στη συνέχεια μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά όπου ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος, παρέδωσε στο μέλος της ΙΡΑ και αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρη Κουρσουμπά, το ημερολόγιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ, το Περιοδικό Δύναμη της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, την Κάρτα Μέλους του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, το Λάβαρο της ΙΡΑ Σάμου, το καπέλο με το Σήμα της ΙΡΑ, την μπλούζα της ΙΡΑ Σάμου, το κομπολόι της ΙΡΑ Σάμου και τέλος ενεργοποίησε με το ειδικό ένσημο της ΙΡΑ την ταυτότητα του μέλους Δημήτρη Κουρσουμπά, ο οποίος ευχαρίστησε για τον παραγωγικότατο διάλογο και τα αναμνηστικά δώρα που του προσέφεραν ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
για το Διοικητικό Συμβούλιο
Servo Peramikeko – Υπηρετώ δια της Φιλίας
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος                 Σακερλής Γεώργιος
 
Προηγούμενο άρθροΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Πρόεδρου Τ.Δ. Χανίων στην Κύπρο