ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΡΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΡΑ ΠΑΦΟΥ κ. ΨΑΘΙΤΗ ΖΗΝΩΝΑ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

CHANIA CRETE REGION-ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

                           35 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ

                                       1986-2021

Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας Χανίων-

Τ.Κ. 73100 Χανιά

EMail: i.p.a.chania@gmail.com

Web : www.ipachania.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η 3ήμερη επίσκεψη στην πόλη των Χανίων  από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021 , του Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Κύπρου και Γενικού Γραμματέα του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου ,καλού μας φίλου Ζήνωνα Ψαθίτη.

 

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών την Δευτέρα 25-09-2021 εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα  πρόεδρο, και τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων Ιωάννη Βαιδάκη ,υποδέχθηκαν και  καλωσόρισαν τον αγαπητό συνάδελφο και την σύζυγό του   στην πόλη των Χανίων, αλλά και στο ιστορικό κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία  μας.

 

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας, εκφράστηκε  με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο «Servo Per Amikeco” ,την αγάπη του  για την πόλη μας και για την Ζεστή αδελφική υποδοχή .

 

Μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. Χανίων και Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου, και πιθανές  μελλοντικές τους συνεργασίες.

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χανιά 20 Οκτωβρίου 2021

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο   Πρόεδρος                                         H  Γενική Γραμματέας

Ιωάννης  Περράκης                        Λογαρίδου Σοφία

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΕΠΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 18ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ IPA CORK IRELAND🍀 & IPA LIVERPOOL🇬🇧 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ 1-12-10-2021