Επίσκεψη Πρόεδρου Τ.Δ. Χανίων στην Κύπρο

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

CHANIA CRETE REGION-ΤΟΠΙΚΗ     ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

36 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ

                                                 1986-2022           

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε

                           Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης      

Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047   Fax. +30 28210 57023-28210 50047

                                        E-mail  i.p.a.chania@gmail.com –

                                             Web : www.ipachania.gr

 

Χανιά 16 Μαρτίου 2022

 

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πλαίσια ιδιωτικού ταξιδιού του  στην Κύπρο ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων πραγματοποίησε

εθιμοτυπική επίσκεψη & συνάντηση  με τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου στα γραφεία τους στην Λεμεσό, στο περιθώριο της προγραμματισμένης συνεδρίασης τους την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2022.

 

Αισθάνθηκε τι σημαίνει ΄Servo Per Amikeco΄ αλλά και αδελφική εκτίμηση και αγάπη , με την υποδοχή κατά την άφιξή του !

Σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν  η επικείμενη συμμετοχή της ΙΡΑ Χανίων στο 2ο διεθνές φεστιβάλ λαογραφίας που διοργανώνει το Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ Κύπρου από 4-8 Μαΐου 2022, όπως επίσης η αναθέρμανση της αδελφοποίησης των ΙΡΑ Χανίων και ΙΡΑ Μόρφου , η οποία υφίσταται από το έτος 2001.

Οι αδελφοί και φίλοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά και  την ΙΡΑ Χανίων και τους άρρηκτους δεσμούς της με την Κύπρο.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους αγαπητούς αδερφούς και φίλους: Δημητρίου Δημήτριο Παγκόσμιο Αντιπρόεδρο ΙΕΒ, Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου και πρόεδρο της ΙΡΑ Λευκωσίας, Δημητρίου Γεώργιο Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου και πρόεδρο της ΙΡΑ Αμμοχώστου,  Ζήνωνα Ψαθίτη Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου και Πρόεδρο της ΙΡΑ Πάφου, Κίκη Περικλέους Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου  και πρόεδρο της ΙΡΑ Λεμεσού  , Σωκράτη Σωκράτους Ταμία του Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ Κύπρου και Πρόεδρο της ΙΡΑ Μόρφου και Κωνσταντίνου Δημήτριο Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου  και Πρόεδρο της ΙΡΑ Λάρνακας , καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Κύπρου που με καλοσώρισαν και φιλοξένησαν στα γραφεία τους.

 

Αγαπημένοι μας φίλοι και συνάδελφοι, αξιότιμοι Πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  σας υπόσχεται σε οιανδήποτε επίσκεψή σας στην πόλη μας, φιλοξενία ανάλογη της Κρητικής μας παράδοσης αλλά και της αδελφικότητας που τρέφει στους  συναδέλφους και αδελφούς  Κυπρίους.

 

                                                 SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο   Πρόεδρος                                                     H  Γενική Γραμματέας

Ιωάννης  Περράκης                                                  Σοφία Λογαρίδου

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στα γραφεία της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς
Επόμενο άρθροΤο μαγικό ταξίδι της Σοφίας