ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-09-2022

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 20-09-2022.

21/08/2002 Παγκόσμια ημέρα Φάρων και μπορεί η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών να μην έχει κάποια σχέση με το υγρό στοιχείο, το Δ.Σ. της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τον δικό της Φάρο, το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ο ¨ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ¨, στηρίζοντας τον έμπρακτα για πολλοστή φορά.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και τον Αναπληρωτή Ταμία κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗ Νικόλαο, μετέβησαν σήμερα στην έδρα του ¨Φάρου¨ και παρέδωσαν μία δωροεπιταγή αξίας τριακοσίων (300) Ευρώ για αγορές σχολικών ειδών από τα καταστήματα του Οργανισμό ¨ Μαλλιαρής Παιδεία¨ καθώς και μία πολύτομη  εγκυκλοπαίδεια – λεξικό για τις ανάγκες των παιδιών.

Τα μέλη μας υποδέχτηκαν οι κυρίες που φροντίζουν τα παιδιά, καθώς ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αθηναγόρας ήταν κλινήρης λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Οι άνθρωποι και τα παιδιά του ¨Φάρου¨ ευχαρίστησαν την Ένωση μας για την προσφορά μας προς αυτούς και τους συνεχάρησαν για την συνεχή και ποικιλόμορφη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στην κάθε μορφή στήριξης στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΕκδρομή της Τ.Δ. Αχαΐας
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου MORIA RUN 2022