Επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους επιτυχόντες -παιδιά μελών ipa- από τον Πρόεδρο της Τ.Δ.Σάμου κ. Γιώργο Αβραμίδη

ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Θεμ. Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100
Σάμος 23-3-2022
προς: Ελληνικό Τμήμα ΙΡΑ, Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ Χώρας, ΜΜΕ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα: Επίδοση Αναμνηστικών Διπλωμάτων και δώρων σε επιτυχόντα τέκνα μελών μας, ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων και δώρων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.] από τον πρόεδρο ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, κ. Αβραμίδη Γεώργιο, σε επιτυχόντα τέκνα μελών μας, που πέτυχαν την Εισαγωγή τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και παρέλαβαν οι γονείς τους:

α) Τριανταφύλλου Δημήτριο για τα παιδιά του, Τριανταφύλλου Εμμανουήλ που εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. & Τριανταφύλλου Πολύδωρα που εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών.

β) Αξιώτη Στυλιανό για τα παιδιά του, Αξιώτη Περικλή που εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς τμήμα στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης & Αξιώτη Καλλιόπη που εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

γ) Γεωργαντζιά Νικόλαο για τον γιο του, Γεωργαντζιά Ευθύμιο που εισήχθη στη σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

δ) Κουλουκτσή Βασίλειο για τον γιο του, Κουλουκτσή Νικόλαο που εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ε) Λούκου Δημητρίου για την κόρη του, Λούκου Ελευθερία που εισήχθη στο Ε.Κ.Π.Α ως Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στην Φιλοσοφική ΣχολήΠαιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – θεωρία, πράξη αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου με ειδίκευση στην Ειδική αγωγή.

Κατά τη διαρκεια της Απονομής είχαμε τη χαρά να ακούσουμε τηλεφωνικά σε ανοικτή ακρόαση τις ευχές για τα παιδιά και τους γονείς τους, για ότι καλύτερο στη ζωή τους με υγεία! καλή σταδιοδρομία και προκοπή! από τον πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.], κ. Βλάση Βαλατσό, την Αντιπρόεδρο και πρόεδρο ΙΡΑ Αθηνών – Αττικής κα. Μακρυδάκη Ειρήνη.

Ευχαριστούμε για την εισήγηση & πρωτοβουλία του προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.], κ. Βλάση Βαλατσό ο οποίος από κοινού με τον γενικό γραμματέα κ. Βασίλη Παπά υπέγραψαν τα Αναμνηστικά Διπλώματα που απονεμήθηκαν.
για το Διοικητικό Συμβούλιο
Servo Peramikeko – Υπηρετώ δια της Φιλίας
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος                 Σακερλής Γεώργιος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΦιλικός Ποδοσφαιρικός αγωνας μεταξυ Αστυνομικών Δ.Α.Πιερίας και Ρομά Κατερίνης
Επόμενο άρθροΔράσεις Τ.Δ.Τρικάλων