Εορτασμός από ΙΡΑ του Προστάτη Αποστόλου Παύλου- μήνυμα Προέδρου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,
Τιμούμε σήμερα 29η Ιουνίου 2019, τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους της εκκλησίας μας Πέτρο και Παύλο, οι οποίοι έχουν κοινή δράση και δυνατή την πίστη τους. Για την ΙΡΑ κορυφώνονται με θρησκευτικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα οι εορτασμοί του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Οι Τοπικές Διοικήσεις σε όλη την χώρα συμμετέχοντας στην «2η Εβδομάδα Δράσης 2019» από 23 Ιουνίου έως σήμερα, διοργάνωσαν αιμοδοσίες και πλήθος εκδηλώσεων, αθλητικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών, κοινωνικής αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στις οποίες συμμετείχαν εθελοντικά τα μέλη της Ένωσής μας.
Τιμούμε σήμερα τους εθελοντές μέλη μας που αποτελούν τον βασικό κορμό της Ένωσής μας, αυτούς που προσφέρουν  και δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης.
Σας καλώ όλους να εργαστούμε συλλογικά και υπεύθυνα υπηρετώντας τις αρχές του SERVO PER AMIKECO. Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την καθημερινή προσπάθεια, την απόδοση των ΤΔ και πάνω απ΄ όλα να σας ευχαριστήσω θερμά και να σας διαβεβαιώσω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Τμήματος θα είναι πάντα δίπλα σας.
Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι από καρδιάς ατομική και οικογενειακή υγεία.
Χρόνια Πολλά και Καλό Καλοκαίρι!!!

Προηγούμενο άρθροΜοναδικές προσφορές για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια στο νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ