«Ενίσχυση πυρόπληκτων Β. Εύβοιας IPA 2021»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου – Κοζάνη

Τ.Κ. 50 132

 

Κοζάνη, 01 Δεκεμβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.)

 

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι των μεγάλων πυρκαγιών του φετινού καλοκαιριού 2021, που ταλαιπώρησαν τη χώρα μας και ιδιαίτερα την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Μέλη της Τ.Δ. και συνάδελφοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία μας προσέφεραν προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, αποδεικνύοντας εμπράκτως για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας.

Η συγκινητική ανταπόκριση όλων στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, αποδεικνύει ότι όλοι μαζί για ακόμη μία φορά μπορούμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στους συνανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Η Πρόεδρος Φωτεινή Ρώμα και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν από καρδιάς τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης και όλους τους συναδέλφους αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στο κάλεσμα της ανθρωπιστικής αυτής προσφοράς, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Νομού Κοζάνης που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά, καθώς και την παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε όσους τα είχαν ανάγκη.

Η Τ.Δ. Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καιρών, επεδίωξε να καταδείξει ότι, κόντρα στις αντιξοότητες και τα δεινά, η ελπίδα θα υπάρχει πάντα στην αλληλεγγύη και στη συλλογικότητα, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, εμπράκτως.

 

Η Πρόεδρος

 

ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας

 

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στα νέα γραφεία της Π.Ο.Α.Σ.Α.
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη κάρτα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής