Ενημερωτική επιστολή Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Καλησπέρα σας. Σας αποστέλλουμε συνημμένα ενημερωτική επιστολή του ΤΕΑΑΠΛ, για ενημέρωσή σας και ενημέρωση των μελών σας.
Το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, αναγνωρίζει την αξιοσημείωτη δουλειά που κάνει το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, αλλά και το αξιόλογο έργο που παράγεται προς όφελος των συναδέλφων μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Η γιγάντωση του Ταμείου, είναι προς όφελος όλων!
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας
Ι.Καραπατάκης        Β.Παπάς

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ
(Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. – Ν.Π.Ι.Δ.)
Ικτίνου 2, 105 52 – Αθήνα
Τηλ.: 210 5227 330 – Φαξ: 210 5248 397
E-mail: info@teaapl.gr

Δωρεάν Χορήγηση Καρτών Υγείας του Ομίλου της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ στα Μέλη του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Πυροσβεστών & Λιμενικών

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Πυροσβεστών και Λιμενικών, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και ύστερα από ομόφωνη απόφασή του εξασφάλισε τη δωρεάν ασφάλιση όλων των μελών του σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Το πρόγραμμα  δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ταμείο και χορηγείται ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Υγείας για όσο χρονικό διάστημα είναι κάποιος μέλος του Ταμείου. Για την παραλαβή των καρτών τα μέλη να απευθύνονται στα γραφεία μας Ικτίνου 2- Αθήνα, τηλ. 2105227330-2105227187 και για την περιφέρεια στους κατά τόπους αντιπροσώπους μας.
Το πρόγραμμα έχει βασιστεί σε ένα σύστημα υπηρεσιών υγείας που λειτουργεί στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών δομών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης,  δημιουργήθηκε για την  αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των μελών  και των συγγενών Α’ βαθμού (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών σε τιμές ΕΟΠΠΥ σύμφωνα με το ΦΕΚ.
Ενδεικτικά στις ανωτέρω αναφερθείσες παροχές, περιλαμβάνονται:
1)     οι δωρεάν απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 24ώρες  το 24ωρο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών, της Ευρωκλινικής Παίδων και της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης.
2)    οι δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα και σε δίκτυο Ιατρών μόνο κατόπιν ραντεβού, (δεν συμπεριλαμβάνονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό).
3)     Παρέχονται επίσης σε προνομιακές τιμές  και σε προκαθορισμένα προγράμματα  ετήσιος προληπτικός έλεγχος (check up), στην Ευρωκλινική  Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων και την Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.
4)    Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για την περιοχή Αττικής και Θεσσαλονίκης σε περίπτωση εισαγωγής στην Ευρωκλινική  Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων και την Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Έκπτωση 50% σε περίπτωση ΜΗ εισαγωγής.
Πληροφορίες και οδηγίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο 2155155323.
Απαραίτητα δικαιολογητικά για ραντεβού ή νοσηλεία: Αστυνομική Ταυτότητα, ΑΦΜ, Βιβλιάριο Υγείας & ΑΜΚΑ καθώς και η Κάρτα Υγείας του Μέλους.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Τσαγανός                           Μιχάλης Αρζιμάνογλου

Προηγούμενο άρθροIPA Newsletter November 2018
Επόμενο άρθροIPA Newsletter December 2018