Εγγραφές νέων μελών στην Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου

Με την εγγραφή του στην ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ο Γιάννης Τζωρτζάκης έλαβε ως δώρο από τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο την μπλούζα με το σήμα της ΙΡΑ Σάμου και το λογότυπο του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100 Σάμος
Αυξ. Αριθμ. 31
Σάμος 23 Ιουλίου 2020
κινητό: 6937241438
 
προς: ΙΡΑ ΕΛΛΑΣ, Τ.Δ ΧΩΡΑΣ, ΜΜΕ.
 
Δελτίο Τύπου
 
Θέμα: Εγγραφές νέων μελών στην Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου
Είναι γεγονός ότι η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου αγκαλιάστηκε με θετικά συναισθήματα και με αγάπη από τους Σαμιώτες συναδέλφους και όχι μόνο από την πρώτη στιγμή.
Παρά το σχετικά μικρό αριθμό μελών η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου κινήθηκε δραστήρια από την αρχή και κάθε χρόνο διοργανώνει πολλές και ποιοτικές εκδηλώσεις.
Δημιουργήσαμε την τοπική μας με βάση την αρχή του servo peramikeko. Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε. Στα πλαίσια της ενημέρωσης όλου του εν ενεργεία και αποστράτων Αστυνομικών που υπηρετούν και κατοικούν στο νομό Σάμου για την ύπαρξη και συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου. Θα θέλαμε ακόμη να μας στηρίξετε με την εγγραφή σας στην Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας για την απρόσκοπτη και βέλτιστη δυνατή διάδοση του υπέρτατου νοήματος της εθελοντικής προσφοράς του servo peramikeko και παραγώγων αυτού, όπως ως αποστολή προσφοράς στην κοινωνία και στους έχοντες τη σχετική ανάγκη συνανθρώπους μας.
Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ακόμη μια νέα εγγραφή μέλους αυτή του αγαπητού συναδέλφου ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ Ιωάννη από τα Σφακιά Χανίων ο οποίος υπηρετεί στη Σάμο. Τον καλωσορίζουμε στην όμορφη οικογένειά μας και του ευχόμαστε να περνά καλά μαζί μας και να έχει να θυμάται μόνον όμορφες φιλικές και αδερφικές στιγμές.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά το μέλος της ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Γαλανίδη Ελευθέριο  (Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας)ο οποίος ήταν ένα από τα Συνιστώντα μέλη για την εγγραφή του νέου μέλους μας.
SERVO PERAMIKEKO – Υπηρετώ δια της φιλίας
ο πρόεδρος                   ο γενικός γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος               Σακερλής Γεώργιος
Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση είχε ο πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γαλανίδη Ελευθέριο
Επόμενο άρθροI.P.A. Φωκίδας Εθελοντική Αιμοδοσία – Αγώνας καλαθοσφαίρισης 3Χ3