ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: CEEC 2023 – Συνάντηση Εθνικών Τμημάτων της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Συνάντηση Εθνικών Τμημάτων της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  πραγματοποιήθηκε,από 15 εώς 18 Ιουνίου 2023 στην Γενεύη της Ελβετίας.

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκπροσώπησε ο Γεν.Γραμματέας Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ  και ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Χρήστος ΠΑΡΓΙΝΟΣ.

Η εργασίες της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου των Εθνών παρουσία εκπροσώπων από Αυστρία,Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ιταλία,Κροατία,Κύπρο, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία,Περού ,Ρουμανία, ,Πολωνία και Σλοβακία.

Η Ελληνική αποστολή παρουσίασε το πρόγραμμα του επερχόμενου Παγκοσμίου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 24 εως 29 Οκτωβρίου 2023 ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι Ελληνικές θέσεις που αφορούν σε ζητήματα οργανωτικής φύσεως του προαναφερόμενου συνεδρίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε από ιδιωτική εταιρία που εδρεύει στην Ελβετία και στην Αμερική, επίδειξη μέσων τελευταίας τεχνολογίας για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών και εκρηκτικών υλών από τις αρχές.

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΧΙΟΥ: Εκδρομή Χορευτικής Ομάδας ΔΕΑ/ΤΧΙΟΥ
Επόμενο άρθροΤΔ ΔΡΑΜΑΣ: Τελετή εγκαινίων νέου γραφείου I.P.A. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών