ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: 29 Ιουνίου ημέρα εορτής του Αποστόλου Παύλου Προστάτης της Ι.Ρ.Α.

Τιμούμε σήμερα 29η Ιουνίου 2023, τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους της εκκλησίας μας Πέτρο και Παύλο, οι οποίοι έχουν κοινή δράση και δυνατή την πίστη τους. Για την Ι.Ρ.Α. κορυφώνονται με θρησκευτικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα οι εορτασμοί του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών καθώς ο Απόστολος Παύλος είναι ο προστάτης της Ένωσης μας.

Οι Τοπικές Διοικήσεις σε όλη την χώρα με αφορμή την εορτή του προστάτη μας, διοργάνωσαν αιμοδοσίες και πλήθος εκδηλώσεων, αθλητικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών, κοινωνικής αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στις οποίες συμμετείχαν εθελοντικά τα μέλη της Ένωσής μας.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κύριος ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσσης απευθυνόμενος προς τους προέδρους των Τοπικών Διοικήσεων χώρας είπε “Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Ο Απόστολος Παύλος προστάτης της ΔΕΑ να μας βοηθάει και να μας οδηγεί σε σωστούς δρόμους,πάντα για το καλό της Ενωσης μας”

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΧΙΟΥ: Σεμινάριο – παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών
Επόμενο άρθροΤΔ ΧΑΝΙΩΝ: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ipa Botosani , κ. Catalin Radu είχαν μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χανίων